Business skjorter – hvad er acceptabelt? 

Business skjorter – hvad er acceptabelt? 

Okay, business skjorter. Hvad skal du vælge og hvorfor? 

Har du et arbejde hvor du skal have business skjorter på, eller sker det en sjælden gang i mellem, at du bliver inviteret til en lille fødselsdag, hvor du gerne må være lidt pænere end du plejer? Det hænder nemlig, at du kan få brug for en skjorte. 

Det vil også sige, at du skal bevæge dig ud på et propfyldt marked med hundredvis af skjorter, og hvilken form passer så mon dig?

Derfor kan du altid starte klassisk ud, hvis det er til arbejde. Har du et arbejde, hvor der måske ikke er dresscode, men alle andre kommer i skjorter, og du bare sidder der i din pullover, som måske synger på sidste vers? 

Business skjorter behøver ikke være ubehagelige

Derfor, hvis du ikke er skjortetypen så start i de små. En skjorte behøver ikke sidde modbydeligt stramt og kradse i nakken. Du kan få en casual skjorte i pæne neutrale farver, og det føles helt ærligt ikke som at have en skjorte på.

Er du derimod mere til det lidt vildere, eller skal til en 50-års fødselsdag ved din sjove onkel, far, bror eller hvad det end nu måtte være, og du ved der kommer gang i den. Hvorfor så ikke leve lidt, og finde en farverig og mere loose skjorte? 

Hvis det er til arbejde, kunne det være fint, at finde business skjorter der sidder som smurt til din krop. Det behøver dermed ikke sagt være ubehageligt, men en stram skjorte ser mere professionelt ud, end en der er købt tre numre for stor. 

Derfor er vores anbefaling altid, at gå ned i en butik og få hjælp, og derefter kan du så navigere rundt på nettet på egen hånd, når du kender til størrelse og pasform. 

Se flere fede mandeting her.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Fem fitness gadgets til mænd

Fem fitness gadgets til mænd

Far jokes du med garanti ikke vil gå glip af!

Far jokes du med garanti ikke vil gå glip af!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests