10 fede ure til mænd

10 fede ure til mænd

Et ur er nok et af de fedeste accessoires til mænd og alle bør have et. Hvorfor? Fordi de er smarte og funktionelle. Samtidigt med det, så er de iøjnefaldende for kvinder, da et ur er stilfuldt og udviser prestige. Man kan få ure til hver en stil, og man kan finde et ur til alle outfits. Det er ekstra bling, der giver din stil et helt andet udtryk end hvis du er foruden.

Uanset hvad du er ude efter, om det er med metalrem, læderrem eller et digitalt ur, så har vi fundet de fedeste ure til mænd, som ønsker et rent og stilfuldt look. Kig med i artiklen her og find fede ure til mænd.

Dissing Chrono D1304

Dissing er Diturs helt eget brand, hvor man får et ur i en høj kvalitet til en billig pris. Dette Dissing herreur har et moderne og stilsikkert design, hvor både lænke og markeringer er udført i rustfrit stål – et sikkert valg!

Dissing Moonphase D1054

Dette herreur er fremstillet med sort læderrem og har unikke detaljer i form af ’moonphase’, som viser hvilken position månen er i. Uret er i høj kvalitet og urskiven er produceret i rustfrit stål.

Tommy Hilfiger – Decker 1791559

Hvem kender ikke Tommy Hilfiger for deres tidløse designs? Det kan du også få gennem deres ur udvalg, hvor du får et herreur, der får dig til at føle dig som en boss. Uret er designet med fokus på rene linjer og flotte detaljer i rigtig høj kvalitet. Uret kan bruges til både hverdagsbrug og til den kommende fest!

Jaguar – Hybrid Diver J889/1

Dette herreur er lidt mere i den dyre ende. Uret er en perfekt kombination af et analogt ur og et smartwatchsur. Uret et spækket med smarte funktioner, såsom en skridttæller, SMS-funktion, opkald og meget mere. Denne modelserie har mange farver at byde på, så lidt til hver en smag!

Haylou – Solar Smartwatch LS05

Dette er et stilfuldt, sporty og billig Smartwatch med en særdeles behagelig gummirem. Dette ur har en helt masse lækre funktioner, som kan bidrage positivt til din hverdag. Uret er lavet til sport, så du kan se om alle dine personlige mål er opnået, når du rammer fitnesscentret. Uret er fremstillet i aluminium, silikone og rustfrit stål.

Dissing – MK9 D1524

Dette ur er mere til militærmanden fremstillet i et camo-look med de klassiske grønlige nuancer, så man er ét med sine omgivelser. Uret er i yderst høj kvalitet, så du ikke skal bekymre dig om skader og skrammer på uret, når du foretager dig vilde manøvre. Uret har en grøn natorem med lumen og kan fås i flere forskellige farver.

Festina – Chronograph 20492/3

Hvis du vil være maks bling, så er dette ur perfekt for dig. Uret er fremstillet i et fuldt ud guldlook udstyret med en unik smaragdgrøn urskive. Samme urskive har også tre kronografer, der blandt andet viser sekunder og minutter. Uret er vandtæt og kan bruges ned til 100 meter. Festina er desuden også en meget velkendt urmager, så du kan være sikker på det er i højeste kvalitet!

Hugo Boss – Hero 1513755

Som brandet står for, så vil du med sikkerhed føle dig som en vaskeægte boss med dette ur om håndleddet. Dette Hugo Boss ur er lavet med et flot stålrem- og urværk er i kvarts. Uret er stilrent og har en blå urskive. Dette herreur er en sikker vinder.

Garmin – Venu 2 Plus 010-02496-15

Dette smartwatch er til dig med en meget aktiv livsstil, den kan klare de fleste funktioner i din dagligdag, såsom at foretage opkald fra håndleddet og når uret er tilsluttet din kompatible smartphone. Så kan du nemt oprette og svare på beskeder håndfrit. Den kan måle alle kalorier, du forbrænder til din søvnpuls om natten. Stilen er tidløs og kan varmt anbefales.

Edox – SkyDiver Neptunian Orange 80120 3NM ODN

Hvis du vil gå all-in, så er dette ur nok noget for dig. Uret er i topklassen med den ypperste kvalitet. Uret er massivt og enormt stærkt. Det vil sige, at du kan have dette ur hele din livstid. Uret er blevet produceret på Edox’ egen fabrik i Les Genevez i Schweiz og er endda vandtæt ned til 1000 meter. Så det er perfekt fremstillet til dykkeren eller til dig, der har en indre vandhund gemt i sig. Uret har datovisning og en urlænke i rustfrit stål.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Fem fitness gadgets til mænd

Fem fitness gadgets til mænd

Far jokes du med garanti ikke vil gå glip af!

Far jokes du med garanti ikke vil gå glip af!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests