10 fede ure til mænd

10 fede ure til mænd

Et ur er nok et af de fedeste accessoires til mænd og alle bør have et. Hvorfor? Fordi de er smarte og funktionelle. Samtidigt med det, så er de iøjnefaldende for kvinder, da et ur er stilfuldt og udviser prestige. Man kan få ure til hver en stil, og man kan finde et ur til alle outfits. Det er ekstra bling, der giver din stil et helt andet udtryk end hvis du er foruden.

Uanset hvad du er ude efter, om det er med metalrem, læderrem eller et digitalt ur, så har vi fundet de fedeste ure til mænd, som ønsker et rent og stilfuldt look. Kig med i artiklen her og find fede ure til mænd.

Botanica Goldthorn

Botanica Goldthorn

Botanica er et Engelsk brand, og er den del af engelske Bear Essentials, som laver bæredygtige designs. Goldthorn er fremstillet af en blanding af den asiatiske træsort, zebrano sandeltræ og et guldfinish. Lænken og den tynde guldkant, som omkrandser urskiven, har et flot guldfinish, mens selve urskiven er i et mørkt sandeltræfiner – et meget stilfuldt valg!

FAIRWHALE – Dark Knight

Fairwhale Dark Knight

Dette herreur er fremstillet med sort læderrem, sort urskive/krone og et flot sølvfinish for datovisning og klokkeslæt. Dette giver uret et flot, robust look og finish, tilhørende navnet Dark Knight! Uret har en simpel, men effektiv, urskive, med en viser for sekunder, minutter og timer, samt en datoviser.

Tommy Hilfiger – Decker 1791352

Tommy Hilfiger Decker TH1791352

Hvem kender ikke Tommy Hilfiger for deres tidløse designs? Det kan du også få gennem deres ur udvalg, hvor du får et herreur, der får dig til at føle dig som en boss. Uret er designet med fokus på rene linjer og flotte detaljer i rigtig høj kvalitet. Uret kan bruges til både hverdagsbrug og til den kommende fest!

Heritor – Model 7001 Skeleton

Heritor Model 7001 Skeleton

Dette herreur er lidt mere i den dyre ende. Heritor er en amerikansk urproducent, som hylder uret som produkt. Heritor 7001 Skeleton, er et selvoptrækkende ur, med en langtidsvarende batterireserve op til 36 timer. Med et klassisk design i et smukt hvidt finish, og sølv/sorte markeringer inde i urskiven. Selve urværket er synligt fra både inde i urskiven, men også bagfra, hvor man kan se det indre skelet bag uret – en hyldest til det fantastiske håndværk.

Jiusko – Inspire

Jiusko Inspire

Dette stilfyldte herreur er fremstillet i rustfrit stål – både lænken såvel som urkassen. Med et yderst flot sølvfinish der omfatter hele uret, pyntet med markante linjer i et guldfinish, så må man nok sige, at det er en attraktiv accessory. Den unikke urskive er bedækket med en hvid baggrund, og der fremstår ingen tal på selve skiven. Tværtimod, så viser Jiusko Inspire blot guldstreger for hver tredje tal – et elegant ur, til en retfærdig pris!

SUPERDRY – Urban XL Pixel Camo

Superdry Urban XL Pixel Camo

Dette ur er mere til militærmanden fremstillet i et camo-look med de klassiske grønlige nuancer, så man er ét med sine omgivelser. Uret er i yderst høj kvalitet, så du ikke skal bekymre dig om skader og skrammer på uret, når du foretager dig vilde manøvre.

Tommy Hilfiger – Hunter TH1791607

Tommy Hilfiger Hunter TH1791607

Hvis du vil være maks bling, så er dette ur perfekt for dig. Uret er fremstillet i et guldlook udstyret med en unik smaragdgrøn urskive, og med en rustik, mørk læder-rem. Samme urskive har også 2 dualskiver, der blandt andet viser uge- og månedsvisning. Uret er vandtæt og kan bruges ned til 50 meter. Tommy Hilfiger er desuden også en meget velkendt brand, så du kan være sikker på det er i højeste kvalitet!

Hugo Boss – Hero 1513755

Hugo Boss Hero Sport Chrono Blue HB1513755

Som brandet står for, så vil du med sikkerhed føle dig som en vaskeægte boss med dette ur om håndleddet. Dette Hugo Boss ur er lavet med et flot stålrem- og urværk er i kvarts. Uret er stilrent og har en blå urskive. Dette herreur er en sikker vinder.

DCU Smartwatch – Colorful Dark Blue and Black

DCU Smartwatch Colorful Dark Blue and Black

Dette smartwatch er til dig med en meget aktiv livsstil, den kan klare de fleste funktioner i din dagligdag. Den kan måle alle kalorier, du forbrænder til din søvnpuls om natten. Stilen er tidløs og kan varmt anbefales. Er smartwatches lige noget for dig, har vi kureret en smartwatch bedst i test, så du kan udsmykke din stil med et smart og moderne ur.

Emporio Armani – Chronograph Blue AR11362

Emporo Armani Chronograph Blue AR11362

Hvis du vil gå all-in, så er dette ur nok noget for dig. Uret er i topklassen med den ypperste kvalitet. Uret er massivt og enormt stærkt. Det vil sige, at du kan have dette ur mange år frem. Emporio Armani er et velkendt brand fra Italien, og det er ren luksus på højeste plan. Med en 11mm tyk urskive, så er Chronograph Blue endda vandtæt ned til 100 meter. Uret har datovisning og en 3-ledet urlænke.


Dette var blot 10 ure, som vi synes er elegante, stilfulde, praktiske eller generelt bare smukke stykker håndværk! Hvis du kan lide ure, og har mange penge at kaste om ørene, så har vi samlet en liste over verdens dyreste ure, som vi alle kan drømme om!

Kommenter

Relaterede Indlæg

Hvad er mAh?

Hvad er mAh?

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Hvordan virker en powerbank med solceller?

Hvordan virker en powerbank med solceller?

Hvad bruger man en kantklipper til?

Hvad bruger man en kantklipper til?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming