2 ure fra Tag Heuer du skal kende

2 ure fra Tag Heuer du skal kende

Ure er det ultimative smykke til en mand, som vil gøre noget ekstra ved sit outfit. Men et ur er ikke bare et ur. Der findes et væld af forskellige mærker, som man bør kende til, hvis man vil oppe sit game med ure.

Et af mærkerne er Tag Heuer. De laver kvalitetsure til mænd såvel som kvinder, og kan købes i mange forskellige varianter. Vi har dog valgt i dette indlæg at tage udgangspunkt i 2 populære Tag Heuer ure, som kan gå til næsten alle outfits, og som ikke skiller sig for meget ud.

Tag Heuer Aquaracer Sort/Stål

Aquaraceren er et yderst populært ur fra Tag Heuer, som med sin flotte sorte skive og farvefyldte bezel skiller sig ud, men ikke på en måde som er for voldsom. For uret skal du slippe et sted mellem 20.000kr og 25.000kr, hvorfor du skal være forberedt på at det ikke er et 2.000krs ur.

Aquaracer går til alle typer outfits

Det fede ved at Aquaracer fra Tag Heuer er, at du kan bære det til alt tøj. Om du er til street outfits eller et flot jakkesæt, så vil det se lækkert ud med dette ur på armen. Derudover kan du blot udskifte stål remmen med en læder eller gummirem, hvis det ser for fint ud til hverdagsbrug.

Kan købes i mange farver

Vi har valgt at tage udgangspunkt i et Aquaracer med rød og blå bezel, det er dog muligt at købe det i alverdens farver, så du kan finde et der passer til netop din smag.

Se et udvalg af billeder herunder:

Tag Heuer Carrera Calibre

Hvis du er til et sporty look, når det kommer til ure, så er et Tag Heuer Carrera Calibre det helt perfekte valg. Der findes flere forskellige modeller af deres Carrera Calibre ure, men de har alle tilfælles, at de er super sporty at se på. Urene koster fra ca. 35.000kr og opefter, hvorfor det er en lidt større pengepung der skal findes frem, end hvis man vil have et Aquaracer.

Perfekt til gummirem

Med det sporty look, som uret kommer med, så er det helt perfekt til brug med gummirem. Faktisk så sælges nogle af Carrera Calibre modellerne med gummirem, så du ikke selv behøver at udskifte remmen. Derved kan du bruge uret til jakkesæt, men også til en lækker t-shirt på en varm sommerdag.

Se billeder af nogle af modellerne herunder:

Hvis Tag Heuer læner sig lidt for meget til den dyre side af budgettet, så har vi en liste over fede ure til mænd, som ikke ødelægger budgettet, men stadig beholder en suveræn kvalitet, samt det stilfulde look! Er budgettet ikke et problem, men er du mere til Hublot? Så tjek Hublot Big Bang collection ud!

Relaterede Indlæg

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming