3 drinks du kan lave med gin Tanqueray

3 drinks du kan lave med gin Tanqueray

Godt vejr betyder gode drinks! Og det bliver kun bedre, hvis det er drinks med gin Tanqueray. Vi har samlet de 3 bedste drinks, som du kan lave med gin Tanqueray nedenfor.

Gin Has

En Gin Hass er en kendt klassiker i Danmark – med god grund. Den har både sødme fra mango og kombineres med frisk syrlighed fra lemon. Gin Has er en fantastisk kombination og er en klar favorit drink. Men hvor mange kalorier er der i en Gin Hass? Der er cirka 120 kalorier i en Gin Has, men det varierer alt efter hvilken sodavand man bruger eller hvor meget mangosirup der kommes i. 

Nedenfor præsenteres du for en Gin Hass opskrift.

Ingredienser:

4 cl. Gin Tanqueray

2 cl. mangosirup

1 lime

10 cl. lemon sodavand

Isterninger 

Ingredienserne blandes sammen i glasset og røres efterfølgende godt rundt. Du kan spice din Gin Has op med lidt mynte. Enjoy!

Gin og tonic 

Vi udelader selvfølgelig ikke den klassiske Gin tonic – det er en klassisk og tidløs drinks, som bare passer til enhver anledning – specielt med gutterne. Gin og tonic har en bitter eftersmag, og er perfekt når man er lidt træt af de sødere drinks. Hvis du bruger almindelig tonicvand i denne drink, indeholder den omkring 140 kalorier. 

Nedenfor præsenteres du for en Gin og Tonic opskriftt:

Ingredienser:

4 cl. Gin Tanqueray

10 cl. af din yndlingstonic

1 skive agurk

Isterninger

Find et gin og tonic glas og fyld det med isterninger. Hæld derefter ingredienserne i glasset og pynt det med en skive agurk – og nyd den kolde gin og tonic. 

Tom Collins

Denne Tom Collins drink er en populær og klassisk drink, som er en særdeles forfriskende drink, med massere af smag, både med lidt sødme og citrus. Dette er en ikonisk sommerdrink, som du helt sikkert bør prøve! I en Tom Collins drink er der cirka. 150 kalorier. 

Nedenfor præsenteres du for en Tom Collins opskrift:

Ingredienser:

5 cl. Gin Tanqueray

2 spiseskefulde citronsaft

2 teskefulde flormelis

Isterninger

Danskvand

Citronskive

Find et glas og hæld gin Tanqueray, friskpresset citronsaft, flormelis og isterninger i. Bland dette godt sammen, så flormelisen er helt opløst. Fyld derefter op med danskvand, og hvis du vil pynte drinken, kan du med fordel tilføje en kvist rosmarin. 

Relaterede Indlæg

Bedste prada solbriller i test

Bedste prada solbriller i test

Bedste solbriller til mænd i test

Bedste solbriller til mænd i test

Bedste prada solbriller i test

Bedste prada solbriller i test

Bedste ray ban solbriller i test

Bedste ray ban solbriller i test

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests