3 drukspil med kort til enhver mandeaften!

3 drukspil med kort til enhver mandeaften!

Mangler du ideér til hvilke drukspil med kort, som du og gutterne kan spille? Eller mangler I blot noget, der kan sætte gang i festen? Vi har samlet 3 sjove drukspil med kort, som med garanti kan holde festen igang med drengene.

Vandfald drukspil 🃏💦

Det kommer nok ikke bag på nogen, at vandfald drukspil er med på denne liste. Det er et af de sjove drukspil, som virkelig kan sparke promillen op blandt gutterne. 

I skal blot bruge et kortspil og en flaske, samt en masse friske spillere. I dette sjove drukspil er der ikke begrænsning på, hvor få eller hvor mange I kan være. Derfor er vandfald også et drukspil for 2. 

Regler i vandfald 

Kortene fordeles først i en cirkel om jeres flaske. Deltagerne trækker derefter et kort på skift, og udfører den handling, som kortet efter reglerne er tilknyttet til. Efter handlingen er udført, placeres kortet ovenpå flasken. Hvis kortene vælter imens eller efter deltageren lægger kortet på, skal denne bunde flaskens indhold. Hvis cirklen af kort rundt om flasken brydes, altså at der opstår et hul, skal den deltager som er skyld i dette, bunde sit glas. 

Kortene i vandfald er tilknyttet en del regler, som vi har samlet nedenfor:

1–5 rød: Uddel det antal tåre ud, som kortet viser

1-5 sort: Drik selv det antal tåre, som kortet viser

6: Tissekort – du må bruge dette kort, til at gå på toilet. 

7: Regelkort – du må finde på en regel, som er gældende under hele spillet. Hvis en af deltagerne glemmer at udføre reglen, skal denne drikke en tår. 

8: Vandfald – Deltageren som har trukket kortet skal begynde at drikke, og derefter skal alle andre deltagere ligeså. Først når deltageren som trak kortet stopper, må næste i rækken stoppe. Men hvis den næste i rækken fortsætter, skal de øvrige blive ved – og sådan fortsætter det. 

9: Personen der trak kortet skal sige et ord, som de øvrige deltagere skal rime på. Den deltager som ikke kan finde på et rim straffes med 3 tåre. 

10: Deltageren som trak kortet skal finde på en kategori. Den deltager, som ikke kan komme på flere ting indenfor kategorien drikker 3 tåre. 

Knægt: Alle mænd drikker 1 tår

Dame: Alle damer drikker 1 tår 

Konge: Den som trak kongen har magten – kongen bestemmer alt, og kan uddele tåre som ønsket. Konge kortet skal sidde i panden, og hvis dette ryger ned, mister du magten.

Bustur drukspil 🃏🚌

Dette er et af de sjove drukspil, som for alvor kan gøre deltagerne fulde – meget hurtigt! Og specielt, hvis man er dårlig til at gætte. Det er dog et meget nemt drukspil, og derfor kan alle være med. 

Til bustur drukspil skal du blot bruge et kortspil, en uddeler og nogle deltagere. 

Bustur drukspil regler

Uddeleren sidder med spillekortene, og de øvrige deltagere placerer sig rundt om bordet. Uddeleren spørger deltageren til venstre, om han/hun tror at kortet er sort eller rødt. Hvis deltageren gætter rigtigt, må denne uddele en slurk. Hvis deltageren derimod svarer forkert, skal denne selv drikke en slurk. Dette fortsættes, indtil alle deltagere er blevet spurgt af uddeleren.

Derefter startes en ny runde. 

Samme regler for hvornår man skal drikke, gælder i den nye runde, dog spørges der nu om hvorvidt deltageren tror, at kortet er højere eller lavere end det forrige kort. Hvis kortet der trækkes har samme værdi som det forrige kort, skal deltageren der gætter drikke. 

Derefter startes en ny runde. 

Nu skal deltageren der gætter have uddelt 2 kort, hvorefter denne skal gætte på om uddelerens kort er imellem de 2 udleverede kort eller udenfor. Dvs. at hvis den der gætter sidder med 3 og 10, skal det vurderes om uddelerens kort er indenfor 3-10 eller udenfor. F.eks er uddelerens kort udenfor hvis denne sidder med en dame.  

Derefter startes en ny runde. 

I sidste runde der skal gættes på, om næste kort er ruder, klør, hjerter eller spar. Hvis deltageren gætter rigtigt, må denne uddele 5 tåre, og hvis deltageren gætter forkert, skal denne selv drikke de 5 tåre. 

Pyramide drukspil 🃏🔼

I drukspillet pyramide skal der lægges en pyramide af kort, hvor bagsiden vender opad. Der skal være 5 kort i nederste række, derefter blot 4 kort, 3 kort, 2 kort og til sidst 1 kort, så det danner en pyramide. 

Pyramide drukspil regler

Derefter uddeles der 4 kort til hver deltager, som efterfølgende skal huske disse kort, og derefter lægge dem med bagsiden opad foran dem. Først vendes 1 kort fra den nederste række i pyramiden (rækken med 5 kort). Hvis der er en deltager, som har det kort der vendes (eller hvis man tør bluffe), må denne uddele en tår til en vilkårlig deltager. Den deltager, som tåren gives til kan enten drikke tåren eller melde bluff, hvis denne mistænker, at det er bluff. Hvis der er meldt bluff, skal giveren af tåre vende det kort, som passer med kortet i pyramiden. Hvis deltageren har det pågældende kort, fordobles det antal tåre, som den der har modtaget tåre skal drikke. Hvis den der uddelte tåre IKKE har kortet, skal giveren af tåren selv drikke dobbelt antal tåre. 

Deltageren der gav tåre, skal derefter have uddelt et nyt kort, som skal huskes af deltageren og lægges med bagsiden opad sammen med de andre kort. 

Hver gang man bevæger sig en række opad i pyramiden, lægges der en ekstra tår til. Dvs. at man på første række skal drikke 1 tår, derefter 2, derefter 3 osv. 

God fornøjelse med de sjove drukspil!

Relaterede Indlæg

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Ugens babe er Olivia Blais!

Ugens babe er Olivia Blais!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming