3 råd til at kurere tømmermænd

3 råd til at kurere tømmermænd

Er du også en af dem, der får så slemme tømmermænd, at du føler, at du skal dø? Så er du ikke alene og vi har derfor fundet vores 3 bedste råd frem i denne artikel!

Der er ikke noget, der kan ødelægge en god bytur, som tanken om de slemme tømmermænd, der venter dagen efter. Det er ærgerligt, for der er heller ikke noget bedre, end når ugen endelig er overstået, det er blevet fredag og det er tid til en god bytur med drengene! I har glædet jer hele ugen, mødtes tidligt for at se skarpe ud og I hælder øl ned, så I kan nå at få en god brandert på, inden I rammer byen.

Vi alle kender følelsen dagen efter. Tømmermænd. Det er en tilstand, som djævlen har skabt og værre er, at der endnu ikke findes en mirakelkur. Der findes dog heldigvis nogle tricks til, hvordan du kan få det bedre, så læs med og se om vores råd kan inspirere dig i kampen mod tømmermænd.

1) Fastfood er altid en god idé

Egentlig anbefales det bare, at du spiser noget mad, der har et stort indhold af salt. Det skyldes, at du kommer i underskud af salt, når du drikker, grundet alt det væske du mister, hver gang du tisser. Og vi alle ved, at det er mange gange. Vores første råd er derfor, at du bør fylde dig med fastfood dagen derpå.

Vi er særligt vilde med burgere, pizza og selvfølgelig pomfritter, og du kan vælge lige præcis din yndlings fastfood-ret! Udover at du får indtaget en masse salt, så er fastfood også bare altid lækkert og vi tager da enhver undskyldning for at bestille en burger for tredje gang i denne uge, gør vi ikke?

Der er nogle, der mener, at fastfood er en dårlig idé, fordi du ikke bør fylde dig med en masse fed mad, bare fordi du har tømmermænd. Vi vil selvfølgelig ikke gå imod nogle sundhedsfaglige anbefalinger, men vores personlige præferencer er altså fastfood. Og masser af det.

2) Drik en reparationsbajer

Om det er til maden eller for sig selv, så er det altid en god idé at drikke en reparationsbajer. Hvis du ikke er overbevist og tanken om at drikke alkohol, når du har tømmermænd, er fuldstændig ulidelig, så bør du altså gøre det alligevel. En reparationsbajer kan nemlig lindre det ubehag, du føler, da den lille dosis ethanol, som en øl indeholder, forsinker nedbrydningen af methanol.

Og altså .. Måske hjælper den ene øl dig til at få det så godt, at du er klar på endnu en aften i byen? Det er ikke til at vide, men det er da helt sikkert værd at give denne idé en chance! Så frem med bajeren og i gang med reparationen.

3) Forbered dig dagen før

Det er altid en god idé at forberede alt dagen før og det gør sig særligt gældende for dig, der er ved at dø, når du har tømmermænd. For, vi kan vidst hurtigt blive enige om, at du ikke har det store overskud på dagen med tømmermænd? Derfor skal alt være let tilgængeligt, så du ikke skal bruge dine kræfter på andet end at pleje dig selv.

Vi har lavet en lille tjekliste, du kan bruge, når du skal forberede dine tømmermænd 1) hav altid øl og sodavand på køl, 2) gå aldrig ned på snacks (skabene bør være fyldte), 3) forudbestil mad fra dit yndlings fastfood sted og 4) hav smertestillende klar til dit dunkende hoved!

Du er nu på rette vej til at pleje dine tømmermænd – og måske endda være klar til en bytur mere. God fornøjelse!

Kommenter

Relaterede Indlæg

Forkæl dig selv med et fadølsanlæg til hjemmet

Forkæl dig selv med et fadølsanlæg til hjemmet

Top Gun 2: Maverick – Har du set traileren?

Top Gun 2: Maverick – Har du set traileren?

Dejlige bikini babes til sommervejret

Dejlige bikini babes til sommervejret

Instagram profilen du altid har manglet

Instagram profilen du altid har manglet

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming