4 danske iværksættere, du skal kende til

4 danske iværksættere, du skal kende til

Få inspiration og motivation med kendte danske iværksættere!

Iværksætteri er for alvor blevet en del af det danske tv scene, hvor du bl.a. kan se Løvens Hule og De vildeste iværksættere på DR1.

Hvis du selv går og har en drøm om at starte dit eget, så kan du finde inspiration og motiverende ord på vejen gennem 4 danske iværksættere på Instagram!

Se 4 danske iværksættere du skal kende til nedenfor

Jesper Buch

Hvis du har binget Løvens Hule ligesom os, så kender du uden tvivl Jesper Buch. Buch er iværksætter og er medstifter af den populære Take-Away kæde JustEat.

På hans instagram kan du se med bagom kulisserne af livet som Jesper Buch, og få inspirerende ord med på vejen. Han optræder også på diverse podcasts, hvor du kan høre mere om ham som person – (bl.a. Hva så?! med Christian Fuhlendorff)

Jesper Theil Thomsen

Den unge iværksætter Jesper Theil Thomsen har vokset sig til et veletableret navn inden for iværksætterverdenen. Thomsen har startet sin egen virksomhed, der leverer elektroniske højtalere – højtalere, som de fleste af os kender som Soundboks. Hvis du er en rutineret festivalgænger, så har du spottet en Soundboks eller to!

En stor inspiration for os alle!

Cecilie Waagner Falkenstrøm

Vi bliver nødt til at smide en kvinde ind i puljen, og det er seje Cecilie Wagner Falkenstrøm! Hun er ikke blot kendt for sin kunst internationalt, men har også stiftet Artificial Mind, der udvikler kunstig intelligens. Hun samarbejder med flere store kendte techgiganter, som Microsoft og Google, hvor Artificial Mind er med ind over. Super stærkt!

Jacob Risgaard

Vi bliver sørme også nødt til at smide Jacob Risgaard med på vores liste over danske iværksættere, du skal kende til. Risgaard optræder på tv sammen med Jesper Buch i Løvens Hule på DR1. Risgaard er manden bag Coolshop, og er smadder dygtig til at promovere sig selv og sin virksomhed på sociale medier og andre medier generelt.

Her var vores 4 danske iværksættere, du skal kende til. Har du nogle favoritter, eller mangler vi nogle? Smid gerne en kommentar!

Relaterede Indlæg

Drik dig rig i vin – 65.000,- Hver måned

Drik dig rig i vin – 65.000,- Hver måned

Hvad kræver det at blive politimand?

Hvad kræver det at blive politimand?

Jesper Buch inviterer på ‘Pizza Las Cola’

Jesper Buch inviterer på ‘Pizza Las Cola’

Løvens hule 2023  – Løverne kaster om sig med pengene

Løvens hule 2023  – Løverne kaster om sig med pengene

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests