5 danske fitness piger du ikke må gå glip af

5 danske fitness piger du ikke må gå glip af

Der er noget helt specielt over en lækker dame, som også gør noget ud af sig selv. Det kan blandt andet være ved at være aktiv i deres lokale fitness center. Vi er i hvert fald vilde med fitness piger, og det håber vi også I er!

Derfor har vi samlet 5 fitness piger, som du ikke må gå glip af.

Smid hvad du har i hænderne, og giv dem et kig herunder:

1. Maria Fagranes

Maria Fagranes er oprindeligt fra Færøerne, men bor i dag i København. Her er hun selvstændig og ejer virksomheden Secondly. Udover hendes virksomhed, så træner hun jævnligt, hvilket man tydeligt kan se. Se hende herunder:

2. Celina Hammer Thomsen

Er du til en meget veltrænet kvinde, så skal du slå et smut forbi Celina på Instagram. Celina er online coach og fitness atlet, og hun står utrolig skarpt.

3. Michala Spangenberg Loumand

Michala er til dagligt tandplejer, og holder sig særdeles aktiv udover hendes arbejde. Michala har nemlig smidt 28kg, og er i dag en bikiniatlet, som står utrolig flot.

4. Kristina Guldager

Kristina er en operationssygeplejerske til hverdag, som bruger utrolig meget tid i fitness i hendes fritid. Hun er nemlig udover at være sygeplejerske bikiniatlet, og det er til at se!

5. Sally Lanzar

Hvis du skal finde Sally i et fitnesscenter, så skal du lede i København. Her bor hun nemlig med hendes Husky. Udover at være hundelsker og fitnessatlet, så studerer Sally en bachelor i Public Health Science – Hun har altså nok at se til!

Vi håber, at I har nydt vores udvalg af 5 fitness piger. Hvis I mener der er nogen vi har glemt, så skriv dem gerne i kommentarfeltet. Måske vi tilføjer dem istedet!

Klik her, hvis du vil se næsten nøgne kvinder.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Fræk insta babe: Lucia Bassano

Fræk insta babe: Lucia Bassano

Dagens insta babe er frække Maria Schultz Jensen

Dagens insta babe er frække Maria Schultz Jensen

Ugens babe er blondinen Lucca Mackenhauer!

Ugens babe er blondinen Lucca Mackenhauer!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests