5 Fede fodbold gadgets

5 Fede fodbold gadgets

Er du en kæmpe fodbold entusiast? Så vil du uden tvivl elske de her fede fodbold gadgets!

De fleste mænd elsker at tage en omgang bold med vennerne, lige så snart muligheden byder sig. Disse fodbold gadgets vil give anledning til endnu mere sjov og spas, når du er sammen med dine venner.

Med et par smarte fodbold gadgets kan du invitere gutterne eller resten af familien på ægte fodboldstemning, som du er vant til at opleve den på station. Så kig med nedenfor, hvor vi har listet hele fem af slagsen, der nu kan blive dine!

KanJam Illuminate LED-Fodbold

Det bliver aldrig kedeligt at spille bold, når du har denne LED lysende fodbold. Den lyser op, når du sparker til den og giver dig derfor mulighed for at forsætte fodboldspillet, selv når solen er gået ned. Perfekt til sommeraftnerne med gutterne, hvor der lige skal spilles en omgang bold eller øl-bowling i mørket.

Bestway Oppusteligt Fodbolddart

Nu kan du kombinere din kærlighed til fodbold med dartspillet. Du får en spændende og anderledes udfordring med denne oppustelige fodbolddartskive. Så lad konkurrencen mellem dig og gutterne for alvor gå i gang, når I skal mødes til fester udenfor henover sommeren.

Kitchpro Kølekruset

Nu er dette ikke som sådan fodbold gadgets, som de to andre produkter. Men det er en gadget, som du vil få stor glæde af, når der er bold i fjernsynet. Det er nemlig dette krus, der er fyldt med saltvand i siderne. Det betyder, at når du smider den på frost, så har du et iskold krus til at køle din øl med. Det holder din øl dejlig kold i meget lang tid. Det bliver ikke bedre!

Tactic Fodboldkroket

Vi har endnu et spil med på listen over fede fodbold gadgets. Det er nemlig dette fodboldkroket spil. Det er både sjovt og enormt tempofyldt. Du kan underholde med det til familien eller når du har herre besøg. Spillet går egentlig på at sparke bolden gennem de fem buer, og de skal helst ikke ryge ad pokkers til.

Spralla Træningsbånd til Fodbold

Vil du gerne imponere næste gang, du skal spille bold? Så skal du investere penge i dette træningsbånd, der er målrettet til at træne dine fodboldteknikker. Det er et elastisk bånd, som du placerer rundt om livet. Så kan du øve dig på at blive bedre i din fod koordinering, når du får leveret en bold over til dig.

Er du meget fysisk aktiv, og har du også en begejstring for gadgets? Så se vores indlæg med fitness gadgets til mænd!

Relaterede Indlæg

Hvordan virker en smartwatch?

Hvordan virker en smartwatch?

Hvad er mAh?

Hvad er mAh?

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Hvad skal man være opmærksom på ved køb af powerbank?

Hvad skal man være opmærksom på ved køb af powerbank?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming