5 fede gratis podcasts du kan lytte til lige nu

5 fede gratis podcasts du kan lytte til lige nu

Elsker du også podcasts ligesom os? Så skal du læse med her.

Podcast er blevet et populær fænomen inden for de seneste par år, og flere har erstattet musikken med en god podcast at lytte til. Og man forstår godt hvorfor.

En podcast er nem at have med på farten, og du kan lytte til det både i offentlig transport, i bilen og sågar imens du er nede og træne i fitness.

Vi har samlet en liste over de 5 mest fede og gratis podcast, som du kan smide på næste gang du er på farten.

1. Indbegrebet af …

Den gratis podcast, der hedder “Indgrebet af…” er for dig, der elsker musik, og finder det enormt spændende at nærstudere forskellige kunstnere og deres musik. Som værterne selv beskriver det: ” Det er musiknørderi på højt plan”.

I Indbegrebet af… diskuterer tre musikentusiaster, Andrew, Bjørn og John, for hver uge en vis kunstners musik, og skal koge alt diskografi ned til ét nummer, der er indbegrebet af den pågældende kunster.

Det er alt fra Kanye West, Arcade Fire til Medina og Nik og Jay. Så der er noget for alle og enhver!

(Kan lyttes på Spotify)

2. Her går det godt

Det er nok ikke første gang, du har stiftet bekendskab med Peter Falktoft og Esben Bjerre. Foruden deres populære radioprogram Monte Carlo, har de også lavet en podcast, der hedder Her går det godt.

I Her går det godt bliver der diskuteret om verdens tilstand og de mange debatter og emner, der cirkulerer rundt ude i samfundet. Godt pakket ind med højt humør og ofte snak om kage, diskuterer Peter Falktoft og Esben Bjerre om trivielle til store politiske emner.

(Kan lyttes på på Spotify)

3. Filmnørdens Hjørne

Elsker du også at nørde film? Så er podcasten FIlmnørdens Hjørne noget helt specielt for dig!

For hver uge bliver der i Filmnørdens Hjørne diskuteret om nye filmudgivelser, filmanalyser eller portrætter af kendte instruktører og deres filmografi. Og det sker alt sammen i et format, der både er humoristisk, rart og hyggeligt at lytte med på.

Det er film af alle genrer og fra forskellige tidsperioder, som du kan høre mere om på denne gratis podcast!

(Kan lyttes på Spotify)

4. Third Ear

Third Ear er for dig, der er bidt af en god krimihistorie og samfundsmæssige emner. I Third Ear kommer du vidt omkring både fra forskellige true crime fortællinger til spændende konspirationsteorier, som der eksisterer ude i samfundet.

Det er en podcast, der har eksisteret længe, og er bedst kendt for beretningen om “Kvinden med den tunge kuffert”. Der en masse afsnit at vælge imellem, så start allerede i dag!

(Kan lyttes på Podtail)

5. Hva så?! med Christian Fuhlendorff

Hvis du trænger til at få grinet lidt og høre mere om kendte danskere, så skal du lytte til Christian Fuhlendorff podcast Hvad så?!

Podcasten byder på spændende samtaler med personer, som Fuhlendorff beundrer, og/eller finder interessante. Det er folk fra musik – og filmbranchen, samt kendte ansigter fra erhvervlivet.

Det er ideelt for dig, der i forvejen er fan af Christian Fuhlendorff, men som også gerne vil høre mere om kendte danskere og deres liv. Endnu en god gratis podcast.

(Kan lyttes på Podtail)

Værsgo, her var vores liste over 5 fede og gratis podcast, som du kan lytte til lige nu!

Kommenter

Relaterede Indlæg

Ugens babe er Frida Aasen!

Ugens babe er Frida Aasen!

Christian Bale i The Pale Blue Eye

Christian Bale i The Pale Blue Eye

Se den vanvittige Hennesy Venom F5 Revolution

Se den vanvittige Hennesy Venom F5 Revolution

Hjemmesider du ikke vidste du manglede

Hjemmesider du ikke vidste du manglede

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming

Seneste produkttests