5 gaming udtryk du skal kende

5 gaming udtryk du skal kende

Hvis du er ny i gaming verdenen, så har du måske lagt mærke til, at folk bruger et noget anderledes sprog, når de gamer. 

Der er mange udtryk, der kan komme på banen, når man sidder og gamer. Måske du har hørt nogle nogle blive pwned hele tiden eller andre spillere flamer hinanden. Det kan godt være et meget indforstået sprog, som nogle af os godt kan synes er lidt sjovt.

Om du er gamer eller ej, så kan du i denne artikel blive klogere på gaming sproget. Vi har fundet 5 gaming udtryk, du bare skal kende til.

1. N00b/noob

Hvis du nogensinde bliver kaldt for n00b i et game, så er du enten nybegynder, amatør eller en elendig spiller. 

2. Ez

Hvis du har vundet en virkelig nem runde, så kan du bruge gaming udtrykket ”ez”, der egentlig er en forkortelse for ordet ”easy”. 

3. Brb

Hvis du skal en tur på tønden, eller klare andre vigtige gøremål, så kan du skrive ”brb” til dine venner. Brb er egentlig bare en forkortelse for sætningen ”be right back”. 

4. GG

Hvis du vil takke dine modstandere og medspillere for en god kamp med god stil, så kan du nøjes med ”gg”, der er en forkortelse for ”good game”. 

5. Ragequit

Du kender sikkert følelsen af at have et lortegame, hvor man virkelig bare har lyst til at smadre alt. Hvis en spiller bliver så sur over en situation, at de lukker spillet ned, så har personen ”ragequittet” spillet. 

Er du blevet klogere på gaming sproget? Måske du har fundet noget nyt, du kan tilføje til din egen personlige ordsprog eller en slags mini-parlør til næste gang, du skal game med gutterne.

Læs også vores artikel om det perfekte gamer bord: Gamer bord

Kommenter

Relaterede Indlæg

Ugens babe er Lucia Gabriella Möenet!

Ugens babe er Lucia Gabriella Möenet!

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Fræk insta babe: Lucia Bassano

Fræk insta babe: Lucia Bassano

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests