Idéer på frisure til mænd

Idéer på frisure til mænd

Synes du, at du trænger til en ny frisure udover det sædvanlige? Så er du havnet det rette sted!

Man kan godt blive træt af at se på det samme hår hver dag. Selvom du måske ikke har meget hår at gøre med, så kan du sagtens få nogle frisurer, der ser ekstra skarpe ud!

Om du sætter dit hår eller ej, så går du nok højst sandsynlig til en frisør et par gange om året. Hvorfor ikke afprøve en ny hår frisure, der er udover dit sædvanlige klip?

Vi har samlet nogle idéer på frisure til mænd i denne artikel, så læs med her, og lad dig inspirere!

Se nedenfor vores bud på frisure til mænd

Den første er en middel fade – en klassisk frisure blandt mange mænd. Frisuren opnås ved, at klippe eller barbere håret i siderne og på bagsiden af hovedet. Håret går fra helt kort eller skaldet nederst, til middel kort i midten, som blendes sammen.

Du kan også vælge en høj og stram frisure. Den får du ved, at siderne og nakken er barberet ned til huden, som fader ind i en meget kort klipning på toppen. Typisk er det denne frisure militærmænd bruger.

Hvis du overvejer en fade, skal du huske, at du også kan få lavet en hård skilning oveni – og hvad er nu lige det? Det er en barberet linje, der laves hvor din normale skilning er. Denne metode fungerer bedst i kort hår, men kan også bruges i mellemlangt hår. Typisk er barberingen ikke ret stor, men alligevel noget bredere end den almindelige skilning.

Den klassiske sideskilning. Et godt gud på en standard pæn frisure. Hvis dit hår skal være pænt, men du ikke er klar til en voldsom forandring, så skal du helt sikkert vælge denne frisure til mænd.

Den sidste og mest modige frisure til mænd af disse fem er pompadour. Uha det lyder fancy, og det er det egentlig også. Det er måske ikke lige alles stil, men flot er det. Det består af en mellemlang eller høj fade, hvor håret på toppen også er alt fra mellemlangt til langt. For at få den fulde effekt så brug en hår pomade til at style håret op foran og bagpå, på den måde får du den helt rigtige bule foran.

Se flere fede mandeting her: Livstil

Kommenter

Relaterede Indlæg

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming