5 must have hjemmekontor gadgets til mænd

5 must have hjemmekontor gadgets til mænd

Det er blevet mere og mere populært at arbejde hjemmefra i de seneste år, og det er der en god grund til. Det giver en række fordele, herunder muligheden for at bestemme dine egne arbejdstider, undgå pendling og skabe et mere afslappet arbejdsmiljø. Men hvis du skal arbejde hjemmefra regelmæssigt, er det vigtigt at investere i et dedikeret hjemmekontor. Et velindrettet kontor vil hjælpe dig med at holde dig organiseret og produktiv, og det kan også gøre det sjovere at arbejde hjemmefra. Der findes mange luksuriøse hjemmekontor gadgets til mænd, som er værd at investere i. Det kan gøre hele forskellen, hvis du har de rigtige gadgets og møbler. En behagelig stol, et skrivebord med massere af opbevaringsplads og en pålidelig printer mm. er afgørende for ethvert hjemmekontor.

Det er derudover vigtigt, at have styr på sine gadgets til hjemmekontoret. Ligesom i vores tidligere indlæg med musthave gadgets til mænd, har vi samlet 5 hjemmekontor gadgets til mænd, for at gøre jeres hjemmekontor sjovere og mere behageligt. 

Spralla boksebold til skrivebordet

Denne gadgets til mænd er yderst uundværlig. Vi kender det allesammen – vi bliver frustreret over en kollegas holdning, en opgave der driller eller et system der fejler.. men frygt ikke, med denne smarte boksebold, er det ikke din elektronik det går ud over. Du slipper derfor for, at ødelægge dine ting af værdi – denne boksebold kan du tæske løs på uden at ødelægge noget. 

Rocketbook Everlast smart notesbog

Dette er en af de gadgets til mænd som er uundværlige for enhver, som skriver meget med blyant og papir, eller som illustrerer meget på papir. På denne notesblok kan du skrive og tegne løs – og så overfører den automatisk dine noter og tegninger til forskellige skytjenester såsom Dropbox, iCloud mm. Notesblokkens sider kan tørres af og dermed bruges flere gange. 

Cyber Clean

Denne højteknologiske rengøringsmasse hjælper dig med, at nå krummer og skidt, som sidder i revner, hjørner, tastaturer og meget mere. Den skal blot bruges på de steder, hvor det normalvis er svært at gøre rent – som et tastatur f.eks. Massen er antibakteriel, og kan bruges flere gange – massen skifter nemlig selv farve, når den ikke længere kan bruges.

Fod hængekøje

Vi kender det allesammen – vi kan ikke sidde ordentligt, eller mangler noget at kunne støtte benene på. Denne fod hængekøje kan nemt opsættes under dit skrivebord, og sørger for, at du kan få benene støttet under dine teams- eller zoommøder. Hængekøjens højde kan nemt justeres og personaliseres, således du kan hvile benene og fødderne. 

KitchPro Hot n’ Cold Coaster

Sidst men ikke mindst – med denne gadgets til mænd slipper du for kold kaffe – lyder det ikke fantastisk? Dette temperaturregulerende underlag til drikkevarer sørger for at holde din kaffe varm – eller din sodavand iskold. Du kan selv skifte mellem om den skal varme eller køle og er genial på hjemmearbejdsdage. Underlagt kan både tilsluttes en stikkontakt eller et USB-stik i f.eks. din computer. 

Kan du lide at træne, og tager du af den grund i fitness? Så skal du da også lige tjekke vores liste over fitness gadgets til mænd! Træner du ikke? Så kan du tjekke denne liste over fede ting til hjemmet

Kommenter

Relaterede Indlæg

Rundsav test – Gør livet nemmere med den bedste rundsav

Rundsav test – Gør livet nemmere med den bedste rundsav

Hvad kræver det at blive politimand?

Hvad kræver det at blive politimand?

Hovedtelefoner test – Hvilke er de bedste hovedtelefoner?

Hovedtelefoner test – Hvilke er de bedste hovedtelefoner?

Denne racing simulator er enhver gamers drøm

Denne racing simulator er enhver gamers drøm

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming