5 sjove tv serier du bare skal se

Der findes mange sjove tv-serier derude, som du kan følge med i. Men der er absolut nogen, som bare er dét bedre end andre, og så er der dem, som du bare skal se. På denne liste har vi fundet frem til 5 sjove serier, som du bare skal se! Følg med og find god underholdning til når du skal hygge derhjemme eller sammen med gutterne.

Brooklyn Nine Nine

Captain Ray Holt overtager Brooklyn’s 99’ende område, hvilket inkluderer Jake Peralta, som er en talentfuld, men ligeglad detektiv, som er vant til at gøre præcis hvad han har lyst til.

Brooklyn Nine Nine er en komedieserie, der omhandler en lidt anderledes detektivgruppe.

Andre medarbejdere på det 99’ende område er; Amy Santiago, Jakes personlige konkurrent; Rosa Diaz og en hård, men god medarbejder; Charles Boyle, Jakes bedste ven, som også har et crush på Rosa; Detektiv Sergent Terry Jeffords, som for nyligt var gået af banen, efter fødslen på hans tvilling-døtre og Gina Linetti, stedets sarkastiske administrator.

Der er hele otte sæsoner, så du har rigeligt at gå i kast med!

Kan streames på Netflix

After Life

Serien følger Tony, hvis liv bliver vendt helt på hovedet, efter at hans kone dør af brystkræft. Han overvejer at begå selvmord, men han beslutter i stedet at leve lang tid nok til at straffe verden for hans kones død. Og det gør han ved at sige og gøre, hvad end han har lyst til. Det er dog ikke så let, som han havde forestillet sig, da alle omkring ham prøver at gøre ham til en bedre person.

Hvis du elsker tør engelsk humor og naturligvis den provokerende, men sjove Ricky Gervais, så skal du give denne tv-serie et go!

Kan streames på Netflix

Modern Family

Denne tv-serie tilbyder et ærligt og ofte sjovt perspektiv af et amerikansk familieliv. Forældrene Phil og Claire ønsker et ærligt og åbent forhold med deres tre børn, men en af døtrene vokser for hurtigt op, en anden er for klog for hendes eget bedste og en hæsblæsende ung søn gør det kun mere udfordrende for parret.

Claire’s far Jay og hans latina kone Gloria opdrager to sønner sammen, men folk tror ofte at Jay er Glorias far. Jay’s homoseksuelle søn Mitchell og hans partner Cameron har adopteret en lille asiatisk pige, som fuldender en stor, hetero-, homoseksuel, multikulturel, traditionel – glad familie.

The Office – handling

Du har nærmest ikke kunne undgå at høre om The Office, da det er en af de bedste sjove tv-serier, der er blevet skabt. Serien kommer oprindeligt fra England, hvor skaberen er Rickey Gervais. Den blev solgt til USA, og har fået stor succes verden over.

Et middelmådigt papirfirma i hænderne på Scranton, PA branch manager Michael Scott. Denne serie følger hverdagslivet af manageren og medarbejderne, som han administrerer. Holdet følger medarbejderne rundt 24/7 og fanger deres sjove og bizarre episoder, eftersom de vil gøre alt for at holde firmaet kørende.

Parks and Recreation

Leslie Knope, en middelmådig bureaukrat i Indiana Parks and Recreation Department, håber på at forskønne hendes by og booste hendes egen karriere, ved at hjælpe en lokal sygeplejerske Ann Perkins, med at forvandle en forladt byggeplads om til en lokal park. Hvad der skulle være et meget simpelt projekt, bliver totalt besværliggjort af bureaukrater, egoistiske naboer, politiets efterforskningstape og en stime af diverse udfordringer.

Leslie’s kollega Tom Haverford, der elsker at udnytte hans magtfulde position til hans egen personlige fordel, er lige så tilbøjelig til at underminere hendes indsats, som at hjælpe hende, men hendes chef Ron Swanson, er stærkt imod regering i enhver form, selvom han selv er bureaukrat.

Relaterede Indlæg

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Ugens babe er Olivia Blais!

Ugens babe er Olivia Blais!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming