5 perfekte tips til fest

5 perfekte tips til fest

Mangler du idéer til hvordan du skaber årets vildeste fest for gutterne? Så kan du finde gode tips til fest her!

Den klassiske privatfest er altid opskriften på en succesfuld aften. Der skal bare være drikkelse nok, og så kører det som smurt. Dog skal du alligevel sikre dig, at alle dine gæster godt underholdt og der ikke kommer til at opstå akavede øjeblikke mellem musikken og samtalerne.

Få vores 5 tips til fest, og skab den perfekte fest herunder!

1. Lav en gæsteliste

Det første skridt til at holde en god fest er at sørge for, at du har de rigtige gæster til stede. Du ønsker en blanding af nære venner og bekendte, så alle har nogen at tale med. Du skal også være sikker på, at du får inviteret nogle damer. Selv hvis du har dame på, så skal der være lidt til dine gutter. Inviter din veninde fra arbejdet eller studiet og sørg for, hun får hevet en masse af hendes veninder med.

2. Sørg for, at der er nok sprut

Du ønsker ikke at løbe tør for alkohol under festen, så sørg for at købe rigeligt i forvejen. Det er altid bedre at have for meget end for lidt. En god tommelfingerregel er en sixpack øl pr. person. Så skulle du gerne være sikker på, at der er mere end rigeligt. Ellers kan Netto altid komme dig til din redning!

3. Sæt stemningen med musik

Den rigtige musik er afgørende for at skabe stemning til en fest. Den skal være musik, som alle kan rocke med til og som får damerne lyst til at danse. Sørg for at have en blanding af forskellige genrer, så der er noget for enhver smag. Du kan eventuelt låne en SoundBoks af en ven, så du får en svedig lyd, der kan holde ud til de lyse morgentimer.

4. Forbered nogle snacks

Du kan ikke holde en fest uden nogen form for snacks, så sørg for at forberede nogle snacks i forvejen. Chips, saltkringler og andet snacks er altid en god idé. Hvis du vil være rigtig smart, kan du bestille pizzaer til spisning. Det er nemt og hurtigt -bare sørg for, at der er nok mad, så ingen går sultne.

5. Underholdning

Sidst men ikke mindst skal du sørge for, at dine gæster bliver underholdt. Ølbowling er altid et sikkert hit. Det kræver kun en bold, nogle klapstole og en masse øl. Du kan også stille op til beerpong. Der skal nok være en del, der igangsætter disse spil!

Vi håber at disse 5 tips til fest, resulterer i et brag af en fest – God fornøjelse!

Relaterede Indlæg

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

SSD harddisk test – Få plads til alt på en lynhurtig SSD harddisk

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan får du en tæt barbering

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Guide: Sådan klipper du din hund selv

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Kan man klippe en hund med en almindelig trimmer?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming