7 frække kostumer der sætter gang i fantasien

7 frække kostumer der sætter gang i fantasien

Der findes utallige forskellige frække kostumer, som kan sætte gang i fantasien i soveværelset. Helt ærligt, så har vi vel allesammen haft et par våde drømme om en fræk kvinde med et virkelig sexet kostume? Her kan du se de kostumer, som vi ihvertfald har haft nogle våde drømme om og gode oplevelser med 😉

Frække superhelt kostumer

Første frække kostume du præsenteres for, er dette Catwoman kostume. Vi synes da vist allesammen at Halle Berry var rimelig fræk og sexet da hun spillede Catwoman i 2004. Måske du også skal have din egen Catwoman?

Fræk politi kostume 

Synes du også, at det er super frækt med lidt dominans eller en domina? Så skal du have fat i et frækt politi kostume. Dette kostume er perfekt til sjovt og sexet rollespil, hvis du har været lidt slem og damen skal have lov til at give dig din straf.

Frækt Playboy kostume

Vi har vist allesammen haft en drøm om, at være i Hugh Hefners Playboy Mansion. At være omringet af alle disse frække kvinder, kan da ikke andet end at sætte tankerne og lysterne igang.. Gid det var os!

Fræk stewardesse kostume

Vi har alle sammen prøvet at flyve, hvor vi har været omringet af lækre stewardesser. Det er klokkeklart, at stewardesser er frække – så hvorfor ikke skabe samme frække og sexede energi hjemme i soveværelset?

Fræk stuepige kostume

Dette kostume kan for alvor få din temperatur til at stige drastisk. Har du aldrig fantaseret om stuepigen ligge og tørre af, så du kan se lige op under hendes kjole? Det er næsten så frækt som det kan blive!

Fræk skolepige uniform

Hvis du er til det frække og “uskyldige” kostume, så er det skolepige uniformen du skal gå efter! Hvem tændes ikke ved tanken om den søde, uskyldige skolepige, men de fyldige bryster og stor røv?

Fræk nissepige kostume

Det er stadig lidt tidligt at glæde sig til jul, men fræk nissepige kostumet kan da gøre ventetiden lidt bedre! Se frem til at blive rørt og kysset af en fræk nissepige når du åbner hende 😉

Kommenter

Relaterede Indlæg

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gaming mus test – De 7 bedste gamer mus på markedet

Gaming mus test – De 7 bedste gamer mus på markedet

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests