Addison Rae: En vaskeægte babe

I dag er Addison Rae en af de mest fulgte stjerner på TikTok platformen, med 82 mio. fans der ser hendes videoer, følg med her for at finde ud af hvordan hun blev kendt.

Hvor gammel er Addison Rae og hvad tjener hun?

Addison Rae er 22 år gammel og har været danser siden hun var helt lille. Hun har været medlem af en TikTok gruppe kaldt ”The Hype House” siden 2019 og haft et samarbejde med de andre medlemmer i gruppen i forbindelse med at lave TikTok videoer.

Hendes net værdi er i dag $5 millioner og det forventes at stige over de næste par år. Hun er i dag så populær at hun tjener omkring $70.000 på hver sociale medie post hun slår op på sine profiler. Derudover har hun også en Youtube kanal hvor hun tjener omkring $80.000 om måneden på hendes 4.7 mio. subscribers. Hun sælger også sit eget merchandise, såsom hoodies, t-shirts og mange andre ting.

Rejsen til toppen

Addison Rae startede på TikTok platformen i 2019, hvor postede en dansevideo af hende og hendes mor Sheri. Videoen blev utrolig populær og modtog usædvanlige mange likes og seere. Hendes første post på TikTok fik endda 93.000 likes.

Senere blev hun signeret til et talent bureau og 8 måneder senere var hun den anden mest fulgte bruger på TikTok appen på 54 mio. følgere.

Addison Rae’s delte sexvideo

I oktober 2020, blev en video lækket, hvor Addison har sex på kamera.

Dette er dog blevet bekræftet af Addison selv, at videoen er fake. En høj kvalitets redigeringsprogram, blev brugt til at putte Addisons ansigt på en anden persons krop. Dette er også kendt som ”Deepfake”.

Den samme twitter profl der delte dette, har også delt lignende indhold og falske videoer af Addison.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Ugens babe er Lucia Gabriella Möenet!

Ugens babe er Lucia Gabriella Möenet!

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests