Astralis: Danmarks førende E-sports organisation!

Astralis: Danmarks førende E-sports organisation!

Hvis du er inde i gaming verdenen, så kender du måske til esports organisationen Astralis. Det er en af de førende organisationer. Esport vokser sig kun større og større for hvert år, der går og flere dygtige og professionelle spillere kommer til.

Vi har samlet de vigtigste ting, du skal vide om esports giganten Astralis i denne artikel. Så læs med her, og bliv klogere på Astralis!

Om Astralis

Astralis opstartede i 2019, hvor de havde hold i Counter-Strike og League of Legends. I dag har virksomheden 5 professionelle hold bestående af CS:GO, LoL, Fortnite, R6 og FIFA. Derudover har de en talentafdeling, hvor unge talenter træner til at blive professionelle spillere.

Astralis’ professionelle spiller tjener svimlende beløber på enhver drengs drøm, nemlig at leve af gaming. Holdene rejser verden rundt til forskellige turneringer for at kæmpe om pladserne som verdens bedste.

CS:GO

Astralis’ CS:GO-hold ligger pt. nummer 7 i verden. Holdet har i alt vundet 4 Majors, der svarer til VM. Derudover er Astralis verdens største Counter—Strike brand, da deres sociale medier har mere end 1 million følgere.  

Holdet består udelukkende af danske spillere og træner.

LoL

Astralis’ LoL-hold er en af de eneste hold, der konkurrerer i Europa. Holdet bliver set som legender inden for deres liga.

Dette Astralis team består af spillere fra flere forskellige lande, og der er faktisk kun to danskere på holdet.

Astralis Talent

Astralis’ talent hold er en samling af unge gutter, der har en drøm om at blive professionelle i enten LoL eller CS:GO. Holdet har samme muligheder som Astralis’ A hold, så de kan blive vant til det hårde pres og den benhårde præstation, der kræves af professionelle spillere.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Ugens babe er Lucia Gabriella Möenet!

Ugens babe er Lucia Gabriella Möenet!

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests