Badedragtsmodeller du ikke vil gå glip af

Badedragtsmodeller du ikke vil gå glip af

Vi har samlet hele 6 badedragtsmodeller til dig på denne højhellig fredag morgen – selv tak!

Foråret og sommeren er snart over os, og det betyder at vi snart skal se flotte kvinder i bikini atter igen.

Sjældent har vi påskønnet et stykke tøjbeklædning så meget som en bikini eller badedragt, da det giver en rig mulighed for at se på skønne kvindelige former. Der findes mange babes derude som er maks frække i deres badedragter eller bikinis, og der er bare nogen som man ikke må gå glip af. 

Nysgerrig? Stay tuned og se de lækre badedragtsmodeller herunder

1. Duckie Thot

Duckie er en laber larve, som nærmest ligner en havfrue i badedragtens glans. Hun har flotte former, men samtidig en helt igennem flot og tonet krop… det kan ikke blive bedre!

2. Karina Scott

Karina Scott er en blond babe, der har en fantastisk vild krop. Vi påskønner hver meter centimeter af den, og hun er en badedragtsmodeller, man bare gerne vil se mere af!

3. Josephine Skriver

Josephine kommer herfra lille Danmark og sikke damaks fræk badedragt babe, hun er! Hun er ikke kun en kendt badedragtsmodel – hun er en af de sexede Victoria Secret engle. Vi forguder hendes elektriske udstråling, og gudesmukke krop.

4. Megan Thee Stallion

Megan Thee Stallion er kendt amerikansk rapper, men du vidste nok ikke at hun også er en lækker badedragtsbabe. Der er lidt mere kød på denne sild, men det medfører bare at hun er saftig som havet selv. Hun har for nyligt været på forsiden af Sports Illustrated.. og vi forstår godt hvorfor!

Jenn Lee

Jenn Lee er en koreansk badedragtsmodel, der både har vundet skønhedskonkurrencer i Korea og i Californien. Hun har vundet manges hjerter, inklusiv vores. Hendes krop er vild, og vi vil da heller end gerne tage en tur ud i vandet sammen med hende!

Anna-Christina Schwartz

Anna-Christina Schwartz er den sidste af vores badedragtsmodeller i denne omgang. Og sikke da en mega babe, vi har at gøre med her! Hun er oprindeligt fra Tyskland, og poserer meget gerne i afslørende bikinier på hendes Instagram. Hun arbejder som model, og har været med i flere reklamer. Mere er der vist ikke at sige end: ku’ godt!

Se også hele vores galleri over andre lækre babes her: kvinder

Kommenter

Relaterede Indlæg

Dagens babe er frække Ruth Young!

Dagens babe er frække Ruth Young!

Ugens babe er Lucia Gabriella Möenet!

Ugens babe er Lucia Gabriella Möenet!

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Fræk insta babe: Lucia Bassano

Fræk insta babe: Lucia Bassano

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests