Barbermaskine bedst i test – Top 7 bedste barbermaskiner

Barbermaskine bedst i test – Top 7 bedste barbermaskiner

Det kan være svært, at finde den barbermaskine, som passer bedst til ens behov. Derfor sammenlignes de forskellige barbermaskiner i denne barbermaskine test, så det er let og overskueligt at se forskellene på de mange forskellige barbermaskiner. Denne barbermaskine bedst i test har samlet en lang række barbermaskiner med gode anmeldelser og vurderet deres fordele, ulemper og forskelligheder. Denne bedst i test barbermaskiner vurderer også produktets ydeevne i forhold til parametre som pris, kvalitet og funktioner. 

Der er dog en del parametre, hvorpå du kan vurdere, hvilken barbermaskine der er bedst – både i forhold til kvalitet, funktioner og pris. Barbering er en essentiel del af de fleste mænds hverdag, og det er derfor vigtigt, at man finder den elektriske barbermaskine, der lever op til dine krav og behov. Det er derfor vigtigt, at du på forhånd har gjort dig nogle tanker om, hvad din barbermaskine skal kunne – skal den kunne give dig en tæt barbering? Skal skægget bare trimmes? Vi har samlet nogle gode råd til, hvad du skal kigge efter, når du køber en elektrisk barbermaskine. Der er flere forskellige barbermaskiner på markedet, og hver især kan noget helt forskelligt. Manden der barberer sig hver dag, og ønsker en helt glat og tæt barbering bør kigge på en barbermaskine som har bevægelige blade og som kører helt tæt på huden. Har man kun brug for at få trimmet skægget, skal man kigge efter en elektrisk barbermaskine, som har forskellige kamre, der kan monteres på barbermaskinen. Så kan man nemlig selv vælge klippelængden. 

Det er også vigtigt at tage stilling til, hvor meget rengøring man ønsker at have i forbindelse med sin barbering. En barbermaskine bruges mange gange om ugen, og det er derfor mange rengøringer af den, der skal til, for at få den til at holde i lang tid. Man kan få barbermaskiner, som kan renses under vand. Her kræves det kun, at man renser den under vand efter endt barbering, og blot sørger for, at alle de afskårne hår er renset af barbermaskinen. Hvis du helt ønsker at slippe for rengøringen af en elektrisk barbermaskine, kan du få en selvrensende barbermaskine. Disse barbermaskiner har et selvrensende program, som rengører, renser, smører og tørrer maskinen under opladning. Ved sådan en elektrisk barbermaskine slipper man derfor helt for at tænke på rengøring. Jo bedre man plejer sin barbermaskine, desto bedre barbermaskine har du glæde af i mange år. 

Dette er kun nogle få af de funktioner og egenskaber, som der kigges på i denne test af barbermaskiner. Denne bedst i test barbermaskiner indeholder en overskuelig oversigt over nogle af de bedste barbermaskiner på markedet samt en guide til, hvordan du udvælger lige den barbermaskine, som passer til dine behov. 

Denne barbermaskine bedst i test indeholder:

 • En overskuelig gennemgang og oversigt over de bedste barbermaskiner på markedet med gode anmeldelser 
 • En guide til, hvordan du vælger den barbermaskine, som passer godt til din skægtype og skægtæthed
 • Gode råd til hvordan du sikrer en god barbering uden hudirritation eller skægpest

Info: Ingen af de udvalgte barbermaskiner på nedenstående liste er testet af holdet bag Mandeportalen.dk. De er i stedet nøje udvalgt ud fra deres performance i test hos en række uvildige test firmaer og hos forbrugerne. Dermed finder du nogle af markedets bedste barbermaskiner på ét samlet sted.

Philips-Series-5000-S5585

Philips Series 5000 S5585

 • Topscorer
 • Inkl. integreret trimmer
 • Fleksibelt barberhoved

Denne barbermaskine fra Philips-5000 serien er en effektiv elektrisk barbermaskine, som er udstyret med den avancerede SkinIQ-teknologi. SkinIQ-teknologien registrerer din hårtæthed og tilpasser sig derefter. Denne teknologi giver en bedre hudkomfort, og mindsker irriteret hud efter endt barbering. Denne nyere model af Philips-5000 serien fjerner nu endnu flere hår pr. strøg, følger og tilpasser sig dit ansigts konturer. Denne barbermaskine formår at anbringe selv de mest genstridige hår, i den korrekte og optimale skæreposition. 

Egner sig til tør og våd barbering

Denne barbermaskine egner sig både til brug tørt og vådt – hvilket er meget brugbart de travle morgener. Derudover er der i barbermaskinen en integreret trimmer, der kan bruges til de områder, som du blot ønsker trimmet. Den har en lang batterilevetid på 60 minutter, og selve opladningen af batteriet tager også 60 minutter. Er den løbet helt tør for strøm, og du skal igang med en barbering, sikrer en opladningstid på 5 minutter nok strøm til en barbering. 

Sikrer en effektiv og præcis barbering

Som nævnt, justerer SkinIQ-teknologien skægtykkelsen 125 gange i sekundet, og dertil justeres skærekraften, hvilket medvirker til en meget præcis barbering. Derudover har barbermaskinen 45 selvslibende knive – altså sikrer denne elektriske barbermaskine at knivene klippes skæghårene både hurtigt, men også ubesværet. Du får med denne barbermaskine en præcis barbering, med dens barberhoved, som er fleksibelt og som kan drejes 360 grader, således at denne tilpasses dit hoveds konturer. 

Udvalgte specifikationer: 

 • Driftstid: 60 min.
 • Batteritype: Li-ion
 • Standby-forbrug: 0,04 W
 • Maks. strømforbrug: 9 W
 • Vandtæt: Ja
Braun-Series-9-Pro-9460cc

Braun Series 9 Pro 9460cc

 • Nyeste teknologi
 • Inkl. ProLift-trimmer
 • Inkl. 5 barberelementer 

Denne barbermaskine fra Braun Series 9 Pro er deres hidtil mest avancerede barbermaskine. Barberhovedet på denne elektriske barbermaskine har hele 5 barberlementer, som indeholder Brauns nye ProLift-trimmer. ProLift-trimmeren klipper de hårde hår skånsomt, uanset om det er 1-, 4- eller 7 dages skæg. Denne barbermaskine har AutoSense teknologi, som gør, at maskinen klipper hårene under 0,05 mm. Dette sikrer en tæt barbering, da den tilpasser sig dit skægs tæthed. Barbermaskinen er 100% vandtæt, så den kan både bruges i badet eller med barberskum. 

Præcis barbering og nem rengøring

Denne elektriske barbermaskine sikrer en præcis barbering, da den har det nydesignede Precision Switch. Denne funktion kan låse barberhovedet, hvilket gør det nemmere, at fange vanskelige skæghår. Barbermaskinen har en lang batteritid på 60 minutter – og hvis den er løbet tør for strøm, har maskinen en hurtig opladningstid på 5 minutter, som sikrer nok strøm til en barbering. 

Barbermaskinen har et indbygget rengøringsprogram. Ved et tryk på en knap, vælger et 5-i-1 SmartCare Center det rengøringsprogram, som maskinen har brug for, samt sættes den automatisk til opladning. 

Effektiv og skånsom barbermaskine

Denne barbermaskine har som nævnt ProLift-trimmeren, som klipper skæghårene skånsomt men effektivt, da den tilpasser sig din skægtæthed. Derudover har maskinen Brauns specielle Sonic-teknologi, som sikrer en barbering der er op til 10% hurtigere – dette medfører en langt mere skånsom barbering, da der ikke bruges ligeså mange strøg, som ved brug af andre barbermaskiner. Barbermaskinen er derfor skånsom overfor følsom hud, og sikrer at huden ikke irriteres. 

Udvalgte specifikationer: 

 • Driftstid: 60 min.
 • Batteritype: Litiumion
 • Genopladelig: Ja
 • Ladestation medfølger
 • Vandtæt: Ja
Braun-Series-5-50-W1000s

Braun Series 5 50-W1000s

 • Fleksibelt barberhoved
 • EasyClean system
 • Nem at anvende

Denne barbermaskine fra Braun er fra deres mere prisvenlige Series 5. Barbermaskinen har 3 fleksible barberblade, som tilpasser sig ansigtets konturer. Dette er med til at yde en effektiv, men også glat barbering. Barberbladstypen der benyttes på denne elektriske barbermaskine er en afstandskam, og barberingssystemet er folie shaver. Dette sikrer dig en glat barbering. Barbermaskinen kan både bruges til våd og tør barbering, og er derfor også vandtæt. 

Driftstid og hurtig rengøring

Barbermaskinen har EasyClean systemet, der gør, at den nemt og hurtigt kan rengøres under rindende vand uden, at du behøver fjerne barberhovedet. 

Barbermaskinen har en driftstid på 50 min, samt en opladningstid på 60 min. Er barbermaskinen løbet tør for strøm inden barbering, kan den dog hurtigoplades på 5 min. 

Sikrer en nem barbering

Barbermaskinen er ledningsfri, hvilket sikrer en nem barbering uden besvær. Barbermaskinen har de vigtigste funktioner, som sikrer en god barbering, men da den ikke har avanceret teknologi, er det en meget nem barbermaskine at betjene. Barbermaskinen har en overskuelig LED-indikator, som er nem at betjene og forstå. Denne barbermaskine ligger godt i hånden grundet dens ergonomiske design og gummigreb. 

Udvalgte specifikationer: 

 • Driftstid: 50 min.
 • Batteritype: Li-Ion
 • LED-skærm
 • Batterispænding: 3,6V
 • Vandtæt: Ja
Braun-Series-7-70-N1000s

Braun Series 7 70-N1000s

 • Fleksibelt 360 grader barberhoved
 • AutoSense teknologi
 • Nem at opgradere

Denne barbermaskine fra Braun Series 7 er en særdeles ergonomisk designet barbermaskine, som sikrer, at den ligger godt i hånden. Den har en driftstid på 50 minutter, og en opladningstid på 60 minutter. Denne elektriske barbermaskine rengøres blot under rindende vand, med den medfølgende rensebørste, hvilket sikrer hurtig og effektiv rengøring efter endt barbering. Denne barbermaskine er god til prisen og særdeles nem at anvende. 

Skånsom barbering med glat resultat

Denne barbermaskine har teknologien ProLift, som registrer dit skægs tæthed, og justerer styrken derefter. Dette giver et mere præcist og jævnt resultat selv til dem, med meget tæt skæg. Barbermaskinen har et 360 graders Flex-hoved, som tilpasser sig hovedets konturer. Dette sikrer en optimal og langt glattere barbering, på selv de områder, som er vanskelige, eller har meget genstridige hår.  Denne barbermaskine har AutoSense teknologi, som gør, at maskinen klipper hårene under 0,05 mm. Dette sikrer en tæt barbering, da den tilpasser sig dit skægs tæthed.

Vandtæt og nem at opgradere

Barbermaskinen har funktionen Wet & Dry, som betyder at den er 100% vandtæt, så den kan både bruges i badet eller med barberskum. 

Den elektriske barbermaskine er nem og simpel at opgradere med funktionen EasyClick. Det kræver blot en af de andre barberblade, som nemt kan klikkes af og på – med denne funktion er du sikret dig en barbermaskine, som kan tilpasses lige de behov du har. 

Udvalgte specifikationer:

 • Driftstid: 50 min.
 • Batteritype: Li-ion
 • Display skærm: Ja
 • Trimmer: Nej
 • Vandtæt: Ja
Philips-Series-9000-S9986

Philips Series 9000 S9986

 • Topscorer og forbrugerfavorit
 • Nyeste teknologier m. tryksensor
 • Kompatibel med Philips Groom-Tribe app

Denne elektriske barbermaskine er yderst effektiv, men formår stadig at være skånsom mod din hud. barbermaskinen har en indbygget belægning mellem hovedet og din hud, således at den mindsker den irritation af området. Barberhovedet har en 360 graders teknologi, således at den kan barbere alle områder, selv de mere besværlige med konturer. Barbermaskinen egner sig både til tør og våd barbering, og der kan derfor både bruges vand eller barberskum. Derudover har barbermaskinen SteelPrecision-barberblade, som er højkvalitets-barberblade. Barbermaskinen har 60 minutters driftstid på en timeopladning, og leveres med Quick Clean Pod, der er 10 gange mere effektiv end rengøring med vand. 

Teknologi der guider dig til en glat barbering

Denne barbermaskine er med en udvidet teknologi, der gør, at den kan genkende dine behov og yde effektiv og skånsom barbering. Barbermaskinen er udstyret med flere sensorer, som kan aflæse og genkende de tryk du lægger under barberingen. Derudover har den et lyssignal, som signalerer om du lægger et for hårdt eller for svagt tryk under barbering. Denne teknologi er med til, at guide dig til den bedste barberingsteknik. Barbermaskinen har 5 forskellige længdeindstillinger som gør, at den kan yde alt fra glat barbering til et pænt trimmet skæg. 

Barbermaskinen kan tilsluttes til Philips Groom Tribe-appen, som efterfølgende guider dig til en mere effektiv teknik – faktisk opnåede de fleste mænd en bedre barberingsteknik med færre strøg efter blot 3 barberinger. 

Præcisionstrimmer og SkinIQ-teknologi

Barbermaskinen indeholder en præcisionstrimmer, som gør det nemmere at vedligeholde eller trimme overskægget eller bakkenbarter. Den elektriske barbermaskine er udstyret med den avancerede SkinIQ-teknologi. SkinIQ-teknologien registrerer din hårtæthed og tilpasser sig derefter. Denne teknologi giver en bedre hudkomfort, og mindsker irriteret hud efter endt barbering. SkinIQ-teknologien justeres efter skægtykkelsen 125 gange i sekundet, og dertil justeres skærekraften, hvilket medvirker til en meget præcis barbering.

Udvalgte specifikationer:

 • Driftstid: 60 min.
 • Batteritype: Li-ion
 • Automatisk renseprogram: Ja
 • Inkl. Rensestation: Ja
 • Vandtæt: Ja
Philips-OneBlade-Pro-QP6550

Philips OneBlade Pro 360

 • OneBlade teknologi
 • Inkl. præcisionskam
 • Effektiv barbermaskine

Denne Philips OneBlade Pro barbermaskine har den enestående OneBlade-teknologi, som er designet til styling og grooming af ansigtet. OneBlade kan barbere alle længder, og sikrer dig en nem og behagelig barbering. Barbermaskinen har en glidebelægning og afrundede spidser for at gør barberingen effektiv og behagelig. Barbermaskinens skær bevæger sig med 200x pr. sekund, så den er også effektiv på længere skæg. Barbermaskinen har dobbeltsidede skær, så denne egner sig specielt godt til at rette kanter til. Barbermaskinen har Full LED-display. Barbermaskinen kan rengøres med vand efter brug. 

Præcisionskam og fleksibilitet

Barbermaskinen har en medfølgende præcisionskam, som bruges til at trimme skægget til en ensartet længde. Knappen drejes blot til en af de 14 låste længdeindstillinger, og få derefter alt fra tæt trimning og glat barbering til trimning af længere skæg. Den elektriske barbermaskine kan både bruges til våd og tør barbering, og er derfor meget fleksibel. 

Revolutionerende driftstid og holdbarhed

Barbermaskinen har en driftstid på 120 minutter og tager 60 minutter at lade op. Derfor er denne barbermaskine også egnet til dem, som rejser meget eller har barbermaskinen med på farten. Skærene på den elektriske barbermaskine har en utrolig god holdbarhed, og skal først udskiftes efter 4 måneders brug. Derudover er der en grøn indikator, som viser, hvornår skæret er opslidt. 

Udvalgte specifikationer: 

 • Driftstid: 120 min.
 • Batteritype: Li-ion
 • Ladetid: 60 min.
 • Antal længdeindstillinger: 14
 • Vandtæt: Ja
Remington-Ultimate-Series-F9-XF9000

Remington Ultimate Series F9 XF9000

 • Inkl. Comb & Cut intercept-trimmer
 • LiftLogic folie-teknologi
 • God til prisen

Denne Remington barbermaskine sikrer dig effektiv og hurtig barbering. Barbermaskinen har LiftLogic folie-teknologi, som er et multidirektionelt mønster, der løfter genstridige hår opad fra alle vinkler, for at sikre ens og jævn barbering. Barbermaskinen er derudover en hybrid intercept-trimmer, som er designet til at kunne fange lange hår, og dermed sikre, at alle hår klippes og trimmes. Den elektriske barbermaskine har også en Comb & Cut intercept-trimmer, som er designet til at kunne trimme og klippe de liggende hår, samtidig med at dens Contour-teknologi sikrer en behagelig og komfortabel barbering. 

Fleksibel barbermaskine med optimeret ydeevne

Barberhovedet samt skærene er fleksible, og trækker sig tilbage, når der nås til hovedets konturer. Barbermaskinen fra Remington har en driftstid på 60 minutter, og en opladningstid på 120 minutter. Barbermaskinen har dog den smarte hurtigopladningsfunktion, der gør, at du på 5 minutters opladning kan have nok strøm til en barbering. Med denne barbermaskine kan du både klare barberingen under bruseren eller ved håndvasken med skum. 

Barbermaskinen er 33% hurtigere og bedre skæreevne end den foregående model, og Remington har derfor optimeret denne model, så den er langt mere effektiv. 

Udvalgte specifikationer: 

 • Driftstid: 60 min.
 • Batteritype: Li-ion
 • Vandtæt: Ja
 • Ledningsfri: Ja
 • Batteriindikator: Ja

Hvad er forskellen på vibrerende skær og roterende skær? 

Der findes flere forskellige typer elektriske barbermaskiner. De to typiske barbermaskiner er barbermaskiner med vibrerende skær og barbermaskiner med roterende skær. 

Barbermaskiner med vibrerende skær virker således, at skærene i barbermaskinen bevæger sig frem og tilbage under foliet. Folie beskytter huden, og har små huller, således at hårstråene kan komme ind og blive skåret af skærene. Folie gør, at skærene ikke rammer huden direkte og mindsker derfor hudirritation som opstår ved barbering. 

Barbermaskiner med roterende skær har runde folier. Foliet er fastsat med fjedre, som følger hovedets konturer og derfor er mere fleksible. Skærene sidder her under foliet, og skærene sidder på hjul, der roterer således skæghårene klippes. Denne type skær er også nænsom for huden, da der heller ikke er kontakt mellem hud og skær, som hvis man f.eks. brugte en barberkniv

Sådan barberer du dig med elektrisk barbermaskine

Hvis din barbermaskine har roterende skær, skal barbermaskinen bruges i roterende bevægelser. Altså fører du barbermaskinen rundt i cirkelformede bevægelser. Hvis du derimod har en barbermaskine med vibrerende skær, anvendes denne som med en traditional skraber. Altså føres den mod vækstretningen i en 90 graders vinkel. Hvis du vil vide mere om hvordan du barberer dig, kan du læse mere her. 

Sådan mindsker du irritation som følge af barbering

1. Brug en ansigtsscrub inden barbering. Ansigtsscrubben fjerner døde hudceller, og fjerner skidt og snavs som tilstopper porer og gemmer sig i skægget. Dette gør skæghårene bløde og medgørlige, og mindsker risikoen for skægpest.

2. Sørg for at barber dig i badet, eller umiddelbart lige efter. Igen gør dette hårene mere bløde og medgørlige. 

3. Sørg for, at din barbermaskine er helt fri for snavs og er rengjort. 

4. Sørg for at barbermaskinen har de bedste betingelser for, at kunne glide på din hud. Hvis den elektriske barbermaskine ikke kan glide henover huden, vil din hud tage skade og blive irriteret. Du kan evt. bruge en barbergel eller barberskum som giver barbermaskinen et bedre glid henover huden og mindsker hudirritation forårsaget af barbering.

5. Skyl ansigtet godt med kold vand efter endt barbering. Dette fjerner snavs og skæghår som lægger sig på huden efter barbering. Når du har barberet dig er huden “bar” og mere følsom, og skal derfor vaskes helt ren med kold vand.

6. Brug afslutningsvis en god fugtighedscreme eller aftershave balm til den følsomme hud, og gerne en med beroligende egenskaber for at genoprette din huds barriere. Derudover bør den også have antibakterielle egenskaber, for at mindske risikoen for skægpest. Vær opmærksom på, at disse cremer ikke bør indeholde alkohol, da dette udtørrer og generer den bare hud. 

Hvordan du rengør og vedligeholder din barbermaskine

Hvis du gerne vil have, at din barbermaskine kan holde i flere år, er det vigtigt med regelmæssig rengøring af den. Nogle barbermaskiner har et indbygget rengøringsprogram, og dette bør bruges efter endt barbering. Andre elektriske barbermaskiner har en medfølgende rensestation, og hvis ens barbermaskine har sådanne med, bør denne også bruges efter hver endt barbering. 

Men det er ikke alle barbermaskiner, som har indbygget rengøringsprogram eller medfølgende rensestation. Hvis du har en barbermaskine uden dette, bør du efter hver endt barbering tømme barbermaskinen for de afskårne hår. Den bør samtidig skylles grundigt efter hver barbering, for at undgå, at der samler sig bakterier i den elektriske barbermaskine. 

Denne hurtige rengøring er rigelig rengøring efter hver endt barbering, men man bør dog give barbermaskinen en gennemgående rengøring én gang om måneden. 

For at give din barbermaskine en dybdegående rengøring skal du fjerne bladene fra barberhovedet, for at fjerne døde hudceller, hår og andet skidt som samles derinde. Alle dele som er aftagelige og kan skilles af, bør fjernes og rengøres separat med vand. Herefter tørres delene grundigt, samles og bladene smøres med den olie, som er beregnet til de blade, der sidder på din elektriske barbermaskine. 

Kan en barbermaskine gives i gave?

Det kan den sagtens. Barbering er en essentiel del af de fleste mænds hverdag, og det er derfor også noget som næsten alle mænd bruger ofte og til hverdag.

Hvornår kan man finde en barbermaskine på tilbud?

Hvis du gerne vil finde din barbermaskine på tilbud, kan du vente til der f.eks. er Black Friday eller andre udsalg. Her kommer butikkernes sortiment oftest på tilbud, og kan derfor tit findes en del billigere end til standardprisen. Du kan altid se vores udvalg, hvis du vil være sikker på at du finder den bedste barbermaskine til prisen.

FAQ

Hvilken barbermaskine er den bedste?

Man kan ikke komme med en konkret barbermaskine som er den bedste, da det er meget individuelt hvilke egenskaber og funktioner man foretrækker, at sin barbermaskine skal have. Derudover afhænger det meget af den enkeltes skægtype og skægtæthed, hvilken barbermaskine der er den bedste. 

Hvordan bruger man en barbermaskine?

Hvis din barbermaskine har roterende skær, skal barbermaskinen bruges i roterende bevægelser. Altså fører du barbermaskinen rundt i cirkelformede bevægelser. Hvis du derimod har en barbermaskine med vibrerende skær, anvendes denne som med en traditionel skraber. Altså føres den mod vækstretningen i en 90 graders vinkel.

Hvor lang tid holder en barbermaskine?

Det er meget forskelligt hvor lang tid en barbermaskine holder, da det kommer an på bl.a. hvor god man er til at rengøre sin barbermaskine, hvor meget man bruger den og hvor ofte man vedligeholder og smøre skærene på den. 

Kommenter

Relaterede Indlæg

Projektor bedst i test – Vælg den bedste projektor til hjemmebiograf

Projektor bedst i test – Vælg den bedste projektor til hjemmebiograf

Gaming headset test – Find det bedste gaming headset

Gaming headset test – Find det bedste gaming headset

Vaskemaskine bedst i test – Find en god vaskemaskine

Vaskemaskine bedst i test – Find en god vaskemaskine

Drone test – Her får du et overblik over de bedste droner

Drone test – Her får du et overblik over de bedste droner

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming

Seneste produkttests