Bedre Nætter

Bedre Nætter

Bedre Nætter har fokus på at du kan sove bedre til hverdag, og de gør sig meget i at sørger for du som kunde er tilfreds hos dem.

Service i top

De tilbyder god kundeservice. De har anmeldelser der viser dette, så fra kundernes synspunkt, kan de også stærkt anbefales. Når du handler hos Bedre Nætter får du også 100 dage til at prøve din nye seng i, hvor du gratis kan ombytte fastheden eller returnere sengen, hvilket er med til at sørger for at du ikke får noget som du alligevel ikke ønsker. På den måde så kan du sikre dig at du ikke betaler et stort beløb og fortryder det. Ved siden af det, så har du også prisgaranti, hvilket betyder at du har 30 dage til at henvende dig, hvis du finder noget billigere et andet sted. Så vil de matche prisen på sengen. Til sidst men ikke mindst, så har de også gratis levering og man har mulighed for at vælge opbæring og montering ved kassen.

Senge i topkvalitet

Hos Bedre nætter får du et bredt udvalg af senge, herunder har de kontinentalsenge, elevationssenge og boxmadrasser. Til det, kan man også tilkøbe dyner, sengetøj og puder på webshoppen. Hvis du døjer med ryggen eller for eksempel, har det for varmt om natten, så har du mange muligheder for at vælge senge der understøtter dine præferencer. Du kan altid kontakte dem om en uforpligtende snak omkring det du nu har behov for, når du skal have en ny seng. De specialiserer sig udelukkende i senge og sengetøj, så du kan være sikker på at når du handler her, så får du den bedste seng som du kan tænke dig.

Om Bedre Nætter

Det startede med tre gutter som havde en vision om at få folk til at sove bedre. Det var tre venner, 2 af dem er brødre og den tredje var en god, fælles ven.

Sammen drog de en dag på mission, ledet af en vision. Det handlede om at få os alle til at sove bedre, og så til de bedste priser. De lå nemlig inde med en helt særlig viden, for søvn kan ændre alt i ens hverdag. En god søvn bidrager nemlig også til en god hverdag.

De valgte dog at gå til det på en anden måde. De sælger nemlig udelukkende produkter online, fordi de mener at en velvalgt seng, ikke behøver at være fysisk afprøvet. Derudover så sparer de mange udgifter på butikker og showrooms, hvilket også betyder at de kan tilbyde høj kvalitets senge, til de bedste priser. Selvom du ikke kan finde dem fysisk i en butik, så har du stadig mulighed for at kontakte dem for råd og vejledning 14 timer i døgnet, hver eneste dag.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Limited Edition – Wavell Sound Master 2

Limited Edition – Wavell Sound Master 2

IdHair: Det bedste hårvoks til mænd!

IdHair: Det bedste hårvoks til mænd!

Honest talk: Er du afhængig af sex?

Honest talk: Er du afhængig af sex?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests