Beskyt dit syn med briller

Beskyt dit syn med briller

Dette indhold er sponsoreret

Med tiden kan ens syn bliver forværret, hvilket betyder, at der kan være brug for en synstest. En synstest vil afsløre, om man har brug for briller eller kontaktlinser. Det er vigtigt, at man ikke har sløret syn, da det kan give hovedpine og træthed.

Derfor kan man forøge ens livskvalitet, hvis man har behov for at bruge briller. Der findes et hav af briller i mange forskellige former, modeller og farver, hvilket vil sige, at det kan være svært at vælge de rette briller. Med virtuelle ”try on” får man muligheden for at prøve briller direkte fra ens skærm.

Den avanceret teknologi hjælper en med at finde de perfekte par briller online, som passer til netop ens stil og ønsker. For mere info så klik her. Samtidig kan man også få hjælp fra en skræddersyede styleguide, som fungerer som en digital stylist, der hjælper en med at finde ens eget look, hvad end man er til runde, klassiske briller eller mere moderne briller. Teknologien er taget op på nye højde, så man ikke behøver at komme ned i en fysisk butik og prøve briller – gør det hjemme fra sofaen.

Beskyt øjnene mod solens stråler

Udover briller kan det også være svært at finde de rette solbriller. Når solen er fremme, kan man være tilbøjelig til at knibe øjnene sammen, hvilket kan resultere i, at man får ondt i hovedet. Derfor kan der være behov for solbriller. Solbriller kommer også i et væld af modeller, former og farver, og det kan derfor være svært at vælge de rette. Brillerne fås fra styrke +0 til +2,5 og er alle udstyret med UV-beskyttelse mod solens skadelige stråler samt flexstænger, der gør, at de tilpasser sig hovedets bredde. Hængslerne på solbrillerne til herre er fleksible, hvilket betyder, at de bliver mere komfortable at have på. Hvis man gerne vil se dem på, før man køber dem, kan man benytte den virtuelle ”try on” funktion.

Skærmbriller mod blålys

Hvis man bruger mange timer foran en skærm, kan man med god grund overveje at købe skærmbriller. Skærme udsender blåt lys, hvilket vores øjne ikke er særlig gode til at blokere. Derfor kan mange opleve negative bivirkninger ved konstant eksponering for skærme. Symptomerne inkluderer hovedpine, dårlig søvnrytme og øjenbelastning. Det kan derfor være en god idé at bruge skærmbriller, som filtrerer 30% af de blå lys, som bliver udsendt, og derfor reducerer de negative symptomer.

Relaterede Indlæg

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

El tandbørste bedst i test – Den bedste elektriske tandbørste i test

El tandbørste bedst i test – Den bedste elektriske tandbørste i test

Mand, kend din (og kvindens) krop

Mand, kend din (og kvindens) krop

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Gaming

Seneste produkttests