Billigt sexlegetøj til en hed aften!

Billigt sexlegetøj til en hed aften!

Skal du og fruen spice jeres sexliv op? Så skal I ihvertfald se med her, hvor vi foreslår 4 forskellige billig sexlegetøj, som vil være med til at sikre jer en hed aften. Sexlegetøj kan både optimere jeres orgasmer, give jer begge en bedre nydelse samt kan I bruge det til at realisere jeres fantasier sammen. Så hvis I tør at introducere sexlegetøjet i jeres parforhold, så kan du altså godt regne med, at jeres sex bliver mere udfordrende og spændende!

Derudover behøves det ikke at være dyrt, at introducere sexlegetøj i parforholdet – og derfor har vi fundet 4 stykker billigt sexlegetøj til jer nedenfor:

Satisfyer Double Classic Par Vibrator

Denne vibartor er egnet både til stimulering af vagina og penis, og sørger derfor for nydelse til jer begge! Vibratoren kan bruges til at stimulere G-punkt og klitoris, og hele penis. Den kan bruges under hele samlejet, men er specielt god til, at gøre jeres forspil endnu frækkere. 

Vibratoren er vandtæt, og kan derfor også bruges til forspil eller samleje under bruseren. Vibratoren er genopladelig og der medfølger et USB-kabel til opladning. 

Sinful Vibrerende Penis Extender Sleeve

Dette sexlegetøj stimulerer ikke kun fruen, men også dig under samleje. Sleevet påsættes din penis, og øger både din stamina og størrelse. Sleevet er vibrerende, og din partner forkæles samtidig med at din nydelse også øges.

Bullet vibratoren i sleevet har 10 forskellige vibrationer, og du kan derfor skifte vibrationsmønstret under samlejet, således du kan pirre din partner. Sleevet har forskellig struktur både udenpå og indeni for at sikre god stimulering af begge parter. 

Screaming O Original Vibrator Ring

Denne penisring har kraftige vibrationer, men er samtidig lydsvag. Den har en vibrations tid på 30 min. Denne penisring er kåret til den bedste penisring, og du kan derfor være sikker på at få ekstra nydelse ved brug af den! Penisringen skal placeres på penisroden efter rejsning, og den hæmmer derfor blodtilstrømningen. Det sikrer bl.a. at rejsningen kan holde under hele samlejet – derudover skaber den ekstra nydelse med den indbyggede vibrator.

COLT Xtreme Turbo Bullet Vibrator

Denne bullet vibrator giver dig et ekstra tvist under samleje. Bullet vibratoren kan bruges både indvendigt, men kan også yde stimulans udvendigt – kun fantasien sætter grænser! Vibrator-ægget har 2 vibrations indstillinger, og de er begge to meget kraftige. Vibrationerne styres af den medfølgende fjernbetjening, så her kan du få fuld kontrol over din partners nydelse. Bullet vibratoren er vandtæt, og kan derfor bruges til samleje under bruseren.

God fornøjelse!

Kommenter

Relaterede Indlæg

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gaming mus test – De 7 bedste gamer mus på markedet

Gaming mus test – De 7 bedste gamer mus på markedet

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests