Black Friday 2021 guide

Black Friday 2021 guide

Black Friday kan være ét stort virvar og vi har derfor lavet en guide over de tilbud, du ikke bør gå glip af

Black Friday er endnu en amerikansk tradition, som vi har taget til os uden at tøve. For, hvem elsker ikke gode tilbud? Det gør både butikkerne og kunderne, og selvom der hvert år er en kæmpe debat om, hvorvidt varerne rent faktisk bliver sat ned i pris, så bliver der altså solgt ekstra mange varer på Black Friday.

Der er altså noget, der tyder på, at det virker og det er der vidst heller ingen tvivl om, at det gør, hvis man vælger at tage ind til gågaden eller i et storcenter denne dag. Det kan være fuldstændig uoverskueligt, for der er mennesker overalt. Du kommer til at stå i lange køer og det kan derfor være en fordel, hvis du allerede ved, hvad du skal have, før du tager afsted.

Vi har derfor forsøgt at finde de bedste tilbud til dig og vi har valgt at fokusere på Power og Elgiganten, som ikke kun holder Black Friday men Black Week. Der er nemlig ikke noget bedre end elektronik, med undtagelse af, når der er tilbud på elektronik.

Power kører Black Week

Der er mange butikker, der har valgt at ændre på konceptet ‘Black Friday’, hvor de i stedet holder ‘Black Week’. Det betyder, at de reklamerer med gode tilbage hele ugen frem for kun at gøre det fredag. Her er Power selvfølgelig ingen undtagelse. De har nemlig valgt, at de hver dag i den kommende uge lancerer nye tilbud.

Det fungerer således, at der hver dag kl. 16.00 bliver offentliggjort hvilke nye tilbud, du kan købe den efterfølgende dag. Tilbuddene kan ses inde på Power.dk, hvor de fleste produkter enten kan købes online via hjemmesiden eller afhentes i en af Powers butikker.

I dag kan du f.eks. købe en Google Chromecast til 259 kr. eller du kan købe en Bosch BGBS2LB1 Series 2 Støvsuger til bare 444 kr., hvor du sparer over 1000 kr. Du kan også finde tilbud på en bærbar computer, nemlig en Asus Zenbook 13 Oled Pure18 13,3 til kun 6999 kr. Her sparer du knap 2000 kr. Det er med at holde øje, hvis du vil have fat i de gode tilbud, da der er et stærkt begrænset antal af hver vare.

Power varmer altså op til Black Friday med nye tilbud hver dag og vi tør næsten garantere, at der er noget for dig, hvis du også elsker elektronik.

Elgiganten kører også Black Week

Elgiganten har, ligesom Power, valgt at holde Black Week og tilbyder derfor sine kunder en masse gode tilbud i løbet af hele ugen. De lancerer dog ikke nye tilbud hver dag, men i stedet mandag, onsdag og selvfølgelig fredag. Her er der både tilbud til dig, der leder efter nye højtalere, en ny telefon og til dig, der leder efter et nyt fjernsyn.

Har du set Elgigantens nye bud på et fjernsyn kombineret med kunst? Hvis ikke, så er der næsten ingen tvivl om, at du bliver imponeret, og får endnu en god grund til at bruge penge. Samsung har nemlig lanceret ‘The Frame’, der er en skærm, der både kan bruges i tændt og slukket tilstand. Når skærmen er tændt, kan den bruges som et fjernsyn og når skærmen er slukket, kan du vælge nogle kunstværker, der kører på skærmen. Det ligner altså et fjernsyn, når det er tændt og et maleri, når det er slukket. Det er smart – og så er det på tilbud til 7490 kr., hvor du sparer hele 2500 kr.!

Det er altså en god idé at følge med på Elgigantens hjemmeside, hvor nye priser bliver afsløret på onsdag og på fredag, hvis du vil nå at få fat i de gode tilbud.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Verdens største fisk – Så stor er den

Verdens største fisk – Så stor er den

Hjemmesider du ikke vidste du manglede

Hjemmesider du ikke vidste du manglede

Bordgrill test – Vi har fundet de bedste bordgriller

Bordgrill test – Vi har fundet de bedste bordgriller

Saudi-Arabiens – The Line til 3500 milliarder

Saudi-Arabiens – The Line til 3500 milliarder

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests