Black Panther: Wakanda Forever traileren er ude nu

Black Panther: Wakanda Forever traileren er ude nu

Efter mere end 4 år siden den første film blev vist, kan du se frem til at opleve Marvels Black Panther Wakanda Forever i biograferne til november. Selvom det nok er usandsynligt at vi ser T’Challa, kongen af den hemmelige og højtudviklede afrikanske nation Wakanda, så er der tilsyneladende massere at glæde sig til.

Skuespilleren Chad Boseman, der indtog rollen som T’Challa, døde en alt for tidlig død i 2020 af kræft i tyktarmen. Af den grund er det nok højst usandsynligt at vi får lov at se Wakandas konge på storskærmene til november, hvor den nye film “Black Panther: Wakanda Forever” er blevet planlagt til at blive vist.

Disney har i en pressemeddelelse bekræftet at kong T’Challa er død og man i den nye film vil kunne forvente at se Wakanda kæmpe for at beskytte sin nation mod udefrakommende kræfter.

Men selvom vi nok ikke kan forvente at se meget af T’Challa, er der alt muligt grund til at glæde sig alligevel. Den nyeste trailer er nemlig fyldt med intense, smukke og nervepirrende scener, som der uden tvivl kun vil være flere af når filmen udkommer.

Traileren

I traileren er det tydeligt at Wakanda sørger tabet af deres konge. Men der er også en underliggende tone af at nationen står sammen og at livets gang fortsætter – i hvert fald indtil at udefrakommende kræfter forstyrrer freden.

En af de bemærkelsesværdige øjeblikke fra traileren sker til slut omkring 1:55, hvor Black Panther eller Killmonger tilsyneladende kæmper på en strand. Det spændende ved dette er, at både T’Challa (Black Panther) og Erik Stevens eller N’Jadaka (Killmonger) er døde i MCU universes. Eller er de?

Hvem tror du er bag masken?

Kommenter

Relaterede Indlæg

Vild lyd: JBL L100

Vild lyd: JBL L100

Dagens blondine babe er Karolina Malina!

Dagens blondine babe er Karolina Malina!

Ugens babe er Tag Garwood!

Ugens babe er Tag Garwood!

3 weekend babes med store bryster

3 weekend babes med store bryster

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests