Bliv en rigtig viking – begyndt at vinterbade

Bliv en rigtig viking – begyndt at vinterbade

Dette indhold er sponsoreret

Nu hvor vejret bliver koldere, vil de fleste af os helst lægge os i sengen og krybe under den varme dyne. Hvis du derimod har mindre imod det kolde vejr, kan det være, at du skal til at udfordre dig  selv. Dette kan gøres ved, at du begynder at vinterbade. Der er nemlig masser af fordele ved at tage et koldt dyp, hvor du kan bevise for dig selv, at du er en ægte viking, der sagtens kan tåle kulden. Hvis dette lyder som noget for dig, bør du læse videre her.

Hvor skal badningen foregå?

Der er mange muligheder for vinterbadning, hvor det kan gøres i samlet flok, eller du kan vælge at hoppe i vandet alene. Hvis du ikke har tiden til at køre på stranden om morgenen, kan det være fornuftigt, hvis du køber dig et isbad, der kan stå hjemme på din terrasse. På den måde kan du blive afkølet på din egen terrasse, og der er ikke lang vej indenfor, hvor du kan gøre dig klar om morgenen. Hvis du på den anden side nyder at komme ud i naturen, bør du undersøge, hvor der er mulighed for at vinterbade i din lokale by. Hertil kan du undersøge muligheden for, at du kan tilmelde dig en klub, der har mange medlemmer med samme interesse. Her er der ofte en sauna tilknyttet, hvilket kan være skønt efter en tur i det kolde vand.

Fordelene ved at vinterbade

Selvom, at det kan virke vanvittigt, at mange vil udsætte sig selv for denne form for kulde, så er der mange fordele ved at tage en dukkert om vinteren. Du får nemlig et adrenalinrus, når du rammer vandet, hvor dette faktisk kan være med til at styrke dit immunforsvar. Det kan være godt for dit mentale helbred, hvor endorfiner bliver løsladt i hjernen, og du er mere tilbøjelig til at opleve følelsen af glæde. Derudover vænner du dig hurtigere til kulden end mange andre, hvor du generelt set kan begynde at fryse mindre. Selvom, at det kan virke nervepirrende og ubehageligt, kan du efterfølgende mærke følelserne af stolthed, da du tør at hoppe ned i noget koldt vand, selvom din hjerne skriger efter, at du skal lade være. Du kan komme til at slappe mere af ved at blive vinterbader, hvor dette kan være perfekt til dig, der har en stresset hverdag. 

Relaterede Indlæg

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

El tandbørste bedst i test – Den bedste elektriske tandbørste i test

El tandbørste bedst i test – Den bedste elektriske tandbørste i test

Mand, kend din (og kvindens) krop

Mand, kend din (og kvindens) krop

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Gaming

Seneste produkttests