Bliv klar til sommeren med et par nye solbriller til mænd!

Bliv klar til sommeren med et par nye solbriller til mænd!

Der findes mange fede solbriller til mænd, men har du ikke lige kunne finde de rigtige for dig? Så kan det være, vi kan hjælpe dig lidt på vej i denne artikel.

Vi har nemlig udvalgt nogle af de mest populære og fede solbriller, som du kan vælge i mellem. Der vil både være solbriller i den billige ende, men også de lidt dyrere udvalg. Så der er til enhver pengepung.

Læs med og find dine nye solbriller!

Folk & Frame – DE LANGE – Solbriller til mænd

Disse solbriller er helt neutrale med sort stel og sort glas. Solbrillerne er fremstillet i materialet Acetate. Disse solbriller fås billigt og er altid en sikker vinder. Som et par solbriller skal kunne, så har de også 100% UV-protection mod solen.

Ray-Ban – CLUBMASTER – Solbriller til mænd

Ray-Ban Clubmaster solbrillerne er hidtil nogle af de mest kendte og populære solbriller, der findes – I hvert fald af Ray-Bans kollektion. Disse solbriller er fremstillet i Acetate. De har det klassiske sort og guld farvet look, så du kan ligne en vaskeægte Clubmaster. Der er også et stort udvalg af andre farver i disse Clubmaster solbriller fra Ray-Ban – tjek dem ud!

Persol – BLK HRN CLEAR – Solbriller til mænd

Disse fede solbriller kommer i et lidt mere boss-like-look, med fine detaljer på brillen. Det får det dem til at fremstå eksklusive og luksuriøse. Farven er en såkaldt Horn Black med en rose-guld farvet stel mellem glassene. Brillerne er fremstillet i plast, og det gælder både stel og brilleglas. De er dog i den dyrere ende af skalaen, men så har du også gode kvalitets solbriller!

Dolce & Gabbana – DG2232 – Solbriller til mænd

Hvis du gerne vil skille dig ud eller ligne en ægte bossman, så er disse solbriller det perfekte match for dig. Disse solbriller fra Dolce & Gabbana giver dit outfit et stilrent og eksklusivt look. Folk kender D&G for at være et high-end tøj- og accessoires mærke, hvilket også tilfører værdien til de produkter, de sælger. Solbrillerne er ikke så dyre, som man ville tro, de vil være. Solbrillerne er produceret i stål og med firkantet brilleglas.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Hvordan virker en powerbank med solceller?

Hvordan virker en powerbank med solceller?

Hvad bruger man en kantklipper til?

Hvad bruger man en kantklipper til?

Hvor lang tid kan en powerbank holde?

Hvor lang tid kan en powerbank holde?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming