BMW 320 serien – den perfekte bil til en drengerøv

BMW 320 serien – den perfekte bil til en drengerøv

Der er mange lækre biler på markedet, og de kommer i alverdens prisklasser. Men hvis man er til BMW, så bør man bestemt kigge på en BMW i 320 serien. Det er den perfekte bil til en drengerøv, da den hverken er for stor, for lille, eller for dyr at køre i.

BMW 320 fås i mange modeller

Der er mange muligheder, når det kommer til en BMW 320. Den kan fås som diesel, hvor man får 190 diesel heste, hvilket er helt okay, men også kan være lidt kedeligt. Hvis man ikke synes den rykker nok, så kan man vælge en BMW 320e xDrive som sparker røv med næsten 300hk.

En 320e xDrive kommer nemlig med hele 292hk, og har en fantastisk hybrid motor med både el og benzin, som gør det muligt at accelerere fra 0 – 100km/t på kun 5,8 sekunder.

Den perfekte familiebil

Hvis du sidder med en god fornemmelse i maven over en BMW 320, men er bange for, om du kan overtale konen til, at det er en god handel. Så kan vi trøste dig med, at der er rigeligt med plads til både konens poser, når hun har været på ude at shoppe og en baby eller 2, hvis det er den vej forholdet går.

Derfor kan du trygt købe en BMW 320, hvis du trænger til at få en ny drengerøvs bil, hvor du med ild i øjnene kan trykke speederen i bund på autobahn, og nyde, at du bliver kastet tilbage i sædet. Samtidig med, at du kan bruge den til hverdag, når børnene skal afleveres i skole, eller du skal hente konen fra det lokale shoppingcenter.

Se flere fede biler her: Biler

Kommenter

Relaterede Indlæg

Top 10 sjove bådnavne!

Top 10 sjove bådnavne!

Så vild er en Ferrari 488 Spider

Så vild er en Ferrari 488 Spider

Fem musthave gadgets til bilen

Fem musthave gadgets til bilen

Fede biler: Lamborghini Countach LPI 800-4

Fede biler: Lamborghini Countach LPI 800-4

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests