Bogen om rigtig mad

Bogen om rigtig mad

Bogen ‘Rigtig mad’ indeholder forskellige myter og fakta man har hørt om forskellig mad, og de fleste myter er faktisk løgn.

Du og din familie kan få viden omkring sundhed og velvære ved at benytte bogens store udvalg af opskrifter. Det handler blandt andet om perfekte afbalanceret kødretter, sunde fiske- og skaldyrsmåltider og ægte optimale vildtretter. Du får et bredt udvalg af opskrifter med æg, nødder og sundt fedt man kan få igennem for eksempel olivenolie, rapsolie, smør og kokosolie. Det hele bliver serveret med lækre grøntsager, som for eksempel spinat, æble og persille eller gulerod med macadamia nødder.

Ved at læse bogen får du blandt andet viden omkring

  • Hvordan du taber dig
  • Hvordan du får stabilt blodsukker
  • Få forbedret din insulinfølsomhed
  • Mindre risiko for diabetes 2
  • Hvordan man booster sine naturlige væksthormoner, så kroppen forholder sig ung

Du får masser af veldokumenteret fakta på den optimale måde at spise god mad på. Du får en masse lækre opskrifter der tager udgangspunkt i nutiden og den diversitet der er af mad, samt hvordan du lever livet sundt.

Om forfatterne:

Thomas Rode Andersen

Thomas er en af DK’s absolut bedste kokke fra 1996-2004 hvor han var køkkenchef og direktør for restauranten Kong Hans Kælder der ligger i København. Han har også skrevet andre bøger såsom: Stenalderkost, Palæo og Funktionel træning.

Thilde Jo Maarbjerg

Sammen med Thomas Rode har de ledet Kong Hans Kælder, hvor hun var restaurantchef og Sommelier. Hun er desuden kåret som årets Sommelier i Danmark og hele nordens bedste Sommelier. Hun er medforfatter af Palæo og Funktionel træning.

Arne Astrup

Arne er en læge med speciale inden for Human Ernæring. Fra 2012 var han leder for det store institut ”Institut for ernæring, fysisk aktivitet og idræt” på Københavns universitet. Han har været med til at opbygge en af verdens førende forskergrupper inden for fedme. Folk kalder ham også for fedmeprofessoren, hvor han i medierne er en ivrig debattør, foredragsholder og forfatter til flere bøger såsom: vægttab, mad og sundhed.

Relaterede Indlæg

Bedste prada solbriller i test

Bedste prada solbriller i test

Bedste solbriller til mænd i test

Bedste solbriller til mænd i test

Bedste prada solbriller i test

Bedste prada solbriller i test

Bedste ray ban solbriller i test

Bedste ray ban solbriller i test

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests