Bordgrill test – Vi har fundet de bedste bordgriller

Bordgrill test – Vi har fundet de bedste bordgriller

Grillmad er en fast tradition for mange danskere om sommeren, der er dog mange som lader sig begrænse af pladsproblemer og den store størrelse på en almindelig grill. Der findes dog en løsning på dette problem, hvilket er en bordgrill. En bordgrill er nem at opbevare, nem at transportere, og den leverer et fantastisk grillresultat, præcis som du kender det på en traditionel grill.

Forskellen på en bordgrill og en traditionel grill er størrelsen. En bordgrill er mindre i størrelsen, og er lavet med ben, så den kan placeres på et bord. Den er derfor det perfekte valg, hvis du bor i lejlighed, har altan eller lignende, som giver dig mindre opbevaringsplads.

I denne bordgrill test vil vi præsentere dig for nogle af de bedste bordgriller på markedet, så du kan finde den, der passer bedst til dine behov. Vi har undersøgt en lang række produkter, og har herfra fundet de bedste udvalgte modeller, så du kan tage en kvalificeret beslutning, når du skal bruge en bordgrill til din næste grillaftale med familie og venner.

Er du på udkig efter lignende køkkenredskaber, kan vi varmt anbefale vores vaffeljern test, hvis du ønsker at lave vafler eller måske endda vores flad brødrister test, og dens alsidige egenskaber.

Vigtigt at vide om testen er, at Mandeportalen ikke tester produkterne selv. Vores tests er baseret på andres anmeldelser, popularitet på markedet og andre kilders tests. Du skal se vores tests som en måde at få et overblik over nogle af de bedste og mest populære produkter i dag.

Weber Q1200
Weber Q1200

Weber Q1200

Weber Q1200 gasgrill – din lille, men kraftfulde grillløsning. Har du små udendørsområder, men ønsker du stadig at nyde den ultimative griloplevelse? Så er Weber Q1200 gasgrill lige noget for dig. Med sin lille størrelse, sammenklappelige sideborde, elektronisk tænding og trinløs varmestyring, er denne grill nem at opbevare, transportere og bruge.

Kompakt og let at transportere

Weber Q1200 gasgrill er nem at opbevare, da den har et sammenklappeligt design. De to sideborde kan klappes sammen efter brug, hvilket gør denne grill enkel at transportere. Du kan tage den med på ferie eller tage den med på udflugter, hvor du ønsker at grille.

Spækket med funktioner

Weber Q1200 gasgrill er udstyret med elektronisk tænding, trinløs varmestyring, glasforstærket nylonramme og en udtagelig opsamlingsbakke. Dette gør grillen nem at bruge, da du kan optænde den med et enkelt tryk, samt justere varmen efter dine behov. Opsamlingsbakken hjælper med at samle snavs og fedt efter grillning.

Alt i alt er Weber Q1200 gasgrill den perfekte løsning til dig, der ønsker en lille, men alligevel kraftfuld grill. Udforsk alle dens funktioner i dag.

Egenskaber:

 • Primære brændere: 2,49 KW
 • Materiale: Rustfrit stål brændere, porcelænsemaljeret støbejern grillriste, støbt aluminium låg og bund
 • Elektronisk tænding
 • Trinløs varmestyring
 • Sammenklappelige sideborde
 • Indbygget termometer
 • Glasforstærket nylonramme
 • Udtagelig opsamlingsbakke
Tefal RE458812
Tefal RE458812

Tefal RE458812

Kombinér madlavning og hygge med Tefals Inox & Design raclette. Lad familien og gæsterne blive involveret i madlavningen og skab en unik oplevelse ved bordet. Racletten gør det nemt at tilberede smeltet ost, omeletter og saucer samtidig med, at du griller kød eller grøntsager på toppen.

Non-stick belægning

Med Tefals Inox & Design raclette, er rengøringen nemmere end nogensinde før. Non-stick belægningen sikrer, at maden ikke brænder på og gør rengøringen enkel og hurtig. Du kan bruge den gang på gang, uden at bekymre dig om, at den bliver beskadiget eller svær at rengøre.

ThermoSpot

Med ThermoSpot-teknologien kan du se, hvornår racletten har den perfekte stegetemperatur. På den måde ved du altid, hvornår den er klar til at tilberede din mad. Du får det bedste resultat hver gang, uden at skulle bekymre dig om over- eller understegning.

Varmeresistente håndtag

Racletten har også et varmeresistent håndtag, så selv børnene kan være med i madlavningen. Ingen brændte fingre ved Tefals Inox & Design raclette. Gør middagen til familiehygge, hvor alle kan være involveret og få en god oplevelse sammen.

Egenskaber:

 • Non-stick belægning
 • Bredde: 55 cm
 • Dybde: 32,2 cm
 • Højde: 15 cm
 • Vægt: 3,3 kg
 • Effekt: 1350 Watt
Weber Go-Anywhere Gas
Weber Go-Anywhere Gas

Weber Go-Anywhere Gas

Er du på udkig efter en praktisk og effektiv grill, der både er nem at transportere og har en række avancerede funktioner? Så er Weber Go-Anywhere gasgrill det perfekte valg for dig. Denne grill er designet med tanke på at være så brugervenlig som muligt, samtidig med at den er kompakt nok til at kunne tages med på eventyr. Uanset om du vil grille i parken, på campingturen eller på stranden, så har du med Weber Go-Anywhere gasgrill en alsidig grill, der sikrer dig den ultimative grillopplevelse.

Effektiv brænder

Grillen er udstyret med en effektiv brænder samt en grillrist, der er særlig velegnet til grillning ved direkte varme. Du kan derfor nyde mange smagsoplevelser og hyggelige stunder, hvor end du befinder dig.

Forkromede stålben

Grillen har forkromede stålben, der giver et solidt fæste lige meget, hvor du vælger at tilberede dine måltider. Efter grillning er det muligt at slå benene sammen, så låget låses, når du transporterer grillen.

Egenskaber:

 • Primære brændere KW: 2,1
 • Brænder i rustfrit stål
 • Grillrist i porcelænsemaljeret stål
 • Porcelænsemaljeret låg og bund
WMF Lono 1500w
WMF Lono 1500w

WMF Lono 1500w

Raclette-konceptet er en fantastisk måde at samle familie og venner på, da alle kan deltage i madlavningen. Lono raclette grill giver mulighed for at lave alt fra saftige bøffer til lækre pandekager, og tilberedningen kan blive intet mindre end perfekt takket være raclettens variable temperaturindstillinger.

Perfekt tilberedning med variable temperatur

Lono raclette grill er udstyret med en aftagelig grillplade med non-stick belægning, der både er ridsefast og tåler opvaskemaskine. På denne kan der laves mad i den ønskede temperatur, og temperaturen kan justeres undervejs, så du får det optimale resultat.

Rengøring made easy

Det kan hurtigt svine lidt, hvis man vil lave forskellige retter på én gang. Det er der tænkt over med WMF Lono, da der i pakken medfølger 8 non-stick pander og paletter, som tåler opvaskemaskine. Dette gør rengøringen nem og hurtig, så du kan fokusere på hyggen med familie og venner.

Lav lækker mad sammen med dine nærmeste

Med Lono raclette grill kan du invitere til en hyggelig middag hele året rundt, uanset vejret. Saml familie og venner omkring bordet, og lav lækker mad sammen med dine nærmeste. Raclette-konceptet er en sjov måde at spise sammen på, og det sørger for en unik og uforglemmelig oplevelse.

Egenskaber:

 • 8 paletter og 8 pander medfølger
 • Tåler opvaskemaskine
 • Ridsefri non-stick overflade
 • Bredde: 54,5 cm
 • Højde: 13 cm
 • Dybde: 24,1 cm
 • Effekt: 1500 watt
Traeger Ranger
Traeger Ranger

Traeger Ranger

Lad os introducere den avancerede digitale Trager Ranger pillegrill, der tager træfyret smag til nye højder. Uanset om du er på vej til dit yndlings fiske-spot eller på en hyggelig weekendtur med venner og familie, så kan du tage den velkendte træfyrede smag med dig, takket være denne bærbare pillegrill.

Digital Arc Controller giver fuld kontrol over temperaturen

Med den digitale Arc Controller har du fuld kontrol over temperaturen og kan indstille den i 5-graders intervaller. “Keep Warm” funktionen holder maden varm på grillen, indtil du er klar til at spise. Avanceret styring sørger for præcis temperaturregulering, og et integreret stegetermometer gør det nemt at kontrollere temperaturen på dit kød. Det har aldrig været sjovere at grille.

Hold nemt overblik over maden

Traeger Ranger er designet med brugervenlighed i tankerne. Den indbyggede ”Cook Timer” giver dig besked, når det er tid til at tilsætte BBQ sauce eller tjekke til maden. Låget har en vippelås for sikker transport, mens den porcelænbelagte grillrist er nem at rengøre. Der medfølger også en støbejernsgrillplade, så du kan få den perfekte stegeskorpe på din bøf, eller steg et æg til morgenmaden.

Egenskaber:

 • Elektronisk tænding
 • Grilltype: Pillegrill
 • Længde: 50 cm
 • Bredde: 53,5 cm
 • Højde: 33 cm

Hvad er forskellen på en bordgrill og en almindelig grill?

En bordgrill er en lille, bærbar grill, der typisk anvendes til at grille små mængder mad. En almindelig grill er en større grill, som er beregnet til at grille store mængder mad. Forskellen mellem de to typer grill er derfor størrelse, hvor lette de er at transportere, hvor de kan bruges og hvor meget mad man kan lave ad gangen.

En bordgrill er perfekt til dem der ønsker at grille, selvom de bor et sted, hvor det ikke er muligt at have en stor traditionel grill. Derudover så er det helt ideelle, hvis man er glad for at grille på stranden, tager meget på camping eller lignende.

Hvilke typer bordgriller findes der?

Ligesom med traditionelle griller, så kan man også købe forskellige bordgriller, som opvarmes på forskellige måder. Se de forskellige typer herunder:

Elektrisk bordgrill:

En elektrisk bordgrill er en grill der kører udelukkende på strøm. Den skal derfor have adgang til en strømkilde, for at kunne blive brugt. En el bordgrill er perfekt, hvis man bor i lejlighed, og ikke har mulighed for at gå ud på en altan eller lignende, men stadig vil kunne grille.

Gas bordgrill:

En gas bordgrill fungerer på samme måde som en traditionel gas grill. Den optændes med gas, og man skal derfor koble gas på den, for at kunne bruge den. Hvis man køber en gas bordgrill, så skal det være fordi man har mulighed for at grille udenfor. Gas bordgriller anbefales ikke at blive brugt indendørs.

Kul bordgrill:

Kul bordgrill optændes med grillkul, ligesom en traditionel kulgrill optændes. Forskellen på de to er blot størrelsen, men det er denne type bordgrill du skal have, hvis du elsker smagen af grillkull, og gerne vil opnå den optimale grillsmag.

Pillegrill:

En pillegrill er en lille bordgrill som optændes med træpiller. Den giver en unik smag til maden der bliver lavet på den, og skal derfor vælges, hvis du elsker en røget grillsmag.

Kan man bruge en bordgrill indendørs?

Ja, en bordgrill kan bruges indendørs, det handler blot om hvilken type bordgrill du har. Vi anbefaler f.eks. ikke, at du bruger en bordgrill gas eller en bordgrill kul indendørs, da de udleder røg og derfor ikke vil være sikre at bruge indenfor. Hvis du skal bruge en bordgrill indendørs, så skal du købe en bordgrill el eller lignende, da de bliver opvarmet på en måde, så de ikke udleder røg eller har åben ild, som kan give unødig brandfare. Du kan tilsvarende bruge en OptiGrill, som er bordgrillens mere avancerede slægtning, dem kan du lære alt om i vores OptiGrill test.

Hvordan rengøres en bordgrill?

Der er stor forskel på, hvordan en bordgrill skal rengøres, da det afhænger af materialerne den er lavet af. Nogle bordgriller er lavet med en non-stick belægning, så de tåler opvaskemaskine, hvor andre skal rengøres som en traditionel grill. Læs derfor anvisningerne til netop den grill du har købt, eller find en online guide, så du ikke ødelægger grillen under rengøring.

Rengøring af gasgrill og kulgrill:

Har du valgt en bordgrill, som opvarmes af gas eller kul, så er der stor sandsynlighed for, at du skal rengøre den som din traditionelle grill. Derfor skal du bruge en grillbørste, en skuresvamp, sæbe og et par handsker. Så er vi sikre på, at du nok skal komme den rengøring til livs uden de store problemer.

Rengøring af el bordgrill:

Vælger du en el bordgrill, så er chancen for, at den kommer med en non-stick belægning relativt stor. Der er derfor stor chance for, at du kan smide dele af den i opvaskemaskinen, og derfor ikke selv skal rengøre den i hånden. Det er dog ikke ens for dem alle, hvorfor du anbefales at læse anvisningerne til den konkrete grill du køber.

FAQ:

Hvad kan man lave med en bordgrill?

Du kan lave det samme på en bordgrill, som du kan på en traditionel grill. Den eneste udfordring du kan have er størrelsen på grillen, da noget kød kræver en stor grill, for at kunne være derpå.

Hvad kan man grille på en elgrill?

Du kan grille mange forskellige ting på en el grill, heriblandt kød som kylling eller en bøf, grøntsager, hvidløgsflute og meget andet.

Hvilket kød er bedst til grill?

Hvilket kød der er bedst til grill, er smag og behag. Der er dog mange der foretrækker en lækker omgang bbq marineret kød som f.eks. spareribs, eller måske en god stor bøf af okse.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Kulgrill bedst i test – Få styr på grillsæsonen med den bedste kulgrill

Kulgrill bedst i test – Få styr på grillsæsonen med den bedste kulgrill

Rundsav test – Gør livet nemmere med den bedste rundsav

Rundsav test – Gør livet nemmere med den bedste rundsav

Olieradiator test – Få et overblik over de forskellige olieradiatorer

Olieradiator test – Få et overblik over de forskellige olieradiatorer

Hvad kræver det at blive politimand?

Hvad kræver det at blive politimand?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming