Bryg selv øl til enhver anledning

Bryg selv øl til enhver anledning

Tænk hvis du kunne lave din egen øl i stedet for at købe en sixpack. Det kan du selvfølgelig, og alt der kræves er et bryg selv øl kit.

Vi kan vidst hurtigt blive enige om, at øl er noget af det bedste i verden – hvis ikke det bedste – så hvorfor ikke prøve bryg selv øl?

Det skal lige siges, at vi elsker alle slags øl. Vi elsker en kold fadøl med skum og vi elsker en Tuborg Classic på dåse. Vi elsker også en god Pale Ale og vi elsker en god, gammeldags flaskeøl. Grundet vores store kærlighed til øl, er vi vilde med tanken om at brygge vores egen øl og vi lover dig for, at det er nemt!

Køb et bryg selv øl kit

Som vist på billedet ovenfor, kan du købe et bryg selv øl kit hos Coolstuff.dk! De tilbyder fire forskellige øltyper, herunder 1) Weißbier, 2) Indian Pale Ale (IPA), 3) Lager og 4) Birthday Beer.

Et bryg selv kit leverer ca. 5 liter øl og koster kun 289 kr.! Det betyder, at du kan brygge din egen øl til stort set ingen penge og samtidig imponere dine venner! Der er ingen tvivl om, at du bliver populær blandt vennerne, når du kan servere en hjemmebrygget fadøl til næste fodboldkamp.

Det kan næsten kun gå for langsomt med at købe dit første bryg selv øl kit, da det tager 7 syv dage fra du går i gang med at brygge øllen, til den er klar til at blive drukket. Vi anbefaler derfor, at du starter nu!

Hvad indeholder et bryg selv øl kit?

Det er, som før nævnt, en proces, der tager 7 dage fra du starter og til øllen er færdig. Det lyder måske som lang tid, men det er udelukkende fordi øllen skal gære. Selve blandingsprocessen er hurtig og der medfølger alt, som du skal bruge til at brygge din øl, bortset fra vand. Det regner producenten med, at du har derhjemme.

Men hvad indeholder et kit så? Det indeholder følgende:

1) Gærringskar med indbygget tappeventil (se billederne ovenfor)

2) Ventil til at styre lufttrykket

3) 1 pose maltkoncentrat

4) 1 pose tørgær

5) 1 flaske humleekstrakt

6) Brugsanvisning

Og sværere er det altså ikke. Det er sjovt og det er lækkert og du kan lave det alene eller med dine venner. Der er i hvert fald ingen undskyldning for at springe over, hvor gærdet er lavest (altså at købe en sixpack) når du kan brygge din egen øl! Held og lykke og god fornøjelse med de 5 liter!

Kommenter

Relaterede Indlæg

Ugens babe er Frida Aasen!

Ugens babe er Frida Aasen!

Verdens største fisk – Så stor er den

Verdens største fisk – Så stor er den

Christian Bale i The Pale Blue Eye

Christian Bale i The Pale Blue Eye

Se den vanvittige Hennesy Venom F5 Revolution

Se den vanvittige Hennesy Venom F5 Revolution

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming

Seneste produkttests