Budapest i efteråret 2021

Budapest i efteråret 2021

Smukke Budapest i efteråret, er noget du ikke må gå glip af. Hovedstaden i Ungarn, over 1,7 millioner indbyggere, smukke omgivelser og god mad. Ja, og så gemmer Budapest på en masse kultur, med store vidunderlige boulevarder og store boligkvarterer.

Historien om Budapest

Budapest har sit navn fra de to byer Buda og Pest, som befinder sig på hver sin side af Donau floden. På Pest-siden finder du blandt andet forretninger, de vidunderlige boulevarder og parlamentet. På Buda-siden finder du den mere kulturelle del. Her kan du blandt andet opleve den kæmpe store slotsbygning, bydelen bag Matthias kirken og Gellert bjerget.

Det skal du spise

Når du er i Budapest, kommer du helt sikkert til at opleve at jødernes tilværelse, har sat sine spor i byen. Derfor vil en anbefaling bestemt være, at du skal begive dig ud i den jødisk-ungarske mad. Hvis du er mere til en gourmet oplevelse, kan du nemt spise billigt gourmetmad. Lækre lokale råvarer hvor der er sat en dyd i, at give dig den bedste oplevelse. Det lyder ikke dårligt, og du kan se billederne herunder, der måske får din mund til at løbe i vand. Så er du advaret.

Så hvis du er klar til at få en på opleveren både kulturelt og smagsmæssigt, vil Budapest være lige noget for dig.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Ugens babe er Frida Aasen!

Ugens babe er Frida Aasen!

Verdens største fisk – Så stor er den

Verdens største fisk – Så stor er den

Christian Bale i The Pale Blue Eye

Christian Bale i The Pale Blue Eye

Se den vanvittige Hennesy Venom F5 Revolution

Se den vanvittige Hennesy Venom F5 Revolution

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming

Seneste produkttests