Bygget af Guld: Så vild er verdens dyreste yacht

Bygget af Guld: Så vild er verdens dyreste yacht

4.8 milliarder dollars.. Eller hvad der svarer til 29.65 milliarder danske kroner. Så dyr er verdens dyreste yacht, og den hedder History Supreme.

History Supreme er over 30 meter lang, og er lavet af 10.000 kilo solidt guld. De fleste tænker måske, at det var en tastefejl. Men nej, yachten er faktisk lavet af 10 tons solidt guld, hvilket også forklarer den svimlende pris.

Yachten af guld

Det kan være svært, hvis ikke umuligt for den typiske dansker, at forestille sig, at en enkelt mand vil bruge over 29 milliarder kroner på en båd, men dette har Malaysias rigeste mand altså valgt at gøre.

Ejermanden hedder Robert Kuok, han er god for omkring 17.9 milliarder dollars, og har utroligt nok også 8 børn! Robert er en kendt forretningsmand, som har tjent hans penge gennem mange forskellige forretningseventyrer og investeringer på det kinesiske marked.

Yachten er design af luksus designeren Stuart Hughes, navnet siger jer måske ikke meget, men han er verdenskendt for hans forrykte designs, som oftest bliver udarbejdet med enten diamanter eller guld.

Udover at have designet en yacht lavet af guld, har Stuart en forkærlighed for at designe Apple produkter på ny. Et eksempel på dette er f.eks. hans Macbook lavet af 100% platin. En Macbook til 320.000 pund, eller hvad der svarer til 2.7 millioner danske kroner!

En væg af meteorsten

At købe en yacht, som er lavet af 10 tons solidt guld, er lidt kedeligt i sig selv, er det ikke?

Dette kan i hvert fald være tankerne Robert har haft omkring projektet, og det resulterede altså i at yachtens master bedroom har en væg lavet udelukkende af meteorsten.

Nu tænker de fleste måske, at han er fuldstændig vanvittig, og hertil kan vi kun give jer ret. Dog stopper det ikke her, for i soveværelset er der også opført en statue, som er lavet af knogler der stammer fra en vaske ægte Tyrannosaurus Rex!

Der er vidst ikke noget at sige til, at det er verdens hidtil dyreste yacht..

Kommenter

Relaterede Indlæg

Forkæl dig selv med et fadølsanlæg til hjemmet

Forkæl dig selv med et fadølsanlæg til hjemmet

Bliv klar til sommeren med disse sommerbiler

Bliv klar til sommeren med disse sommerbiler

Sidste chance, hvis du skal med i Løvens Hule!

Sidste chance, hvis du skal med i Løvens Hule!

Savner du The Grand Tour?

Savner du The Grand Tour?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming