Chris Rock taler ud om Will Smith lussing

Chris Rock taler ud om Will Smith lussing

Du husker naturligvis episoden ved sidste års Oscaruddeling, hvor Will Smith sprang op på scenen og stak værten Chris Rock en lussing for øjnene af hele verden. Der var tale om noget, som bedst beskrives som en utilsigtet hændelse, på baggrund af et pludselig vredesudbrud – Will Smith mente, at Chris Rock gik over stregen, da han lavede en joke omkring Smith’s kones sygdom og medfølgende hårtab.

Chris Rock er kendt for sin humor, som ofte bevæger sig over i det kontroversielle, og han har i det sidste års tid lavet jokes omkring episoden, hvor han blandt andet beskriver, at han fik så storslået en lussing for en af de mindst stødende jokes, han nogensinde har lavet.

Chris Rock udtaler sig

I et nyt og særligt udkast fra Netflix ville Chris Rock endelig udtale sig i detaljer om situation, og dette foregik gennem Netflix’s første live broadcast. Det nye format er et nyt forsøg fra Netflix’s side, hvor man vil kunne opleve udsendelser som disse live, hvilket er noget anderledes end det binge-format, som streaminggiganten blev kendt for.

Og det var det oplaget tidspunkt for Chris Rock at tale om situationen – udsendelsen blev nemlig vist præcis en uge før årets Oscaruddeling, så der har været et fornyet fokus på episoden, som var yderst uheldig for de involvere parter.

Will Smith undskylder

Chris Rocks officielle forklaring omkring, hvordan det var næsten at få slået hovedet af på scenen kommer næsten et år efter begivenheden, men Will Smith har for længst været ude med en offentlig undskyldning for sit pludselige vredesudbrud.

For Will Smith betød episoden blandt andet, at nogle af hans kommende filmindspilninger blev sat på pause, og vi har først for nyligt fået informationer om, at optagelserne til Bad Boys 4 er genoptaget efter episodens udfald.

Netflix

Liveudsendelsen fra Netflix blev vist den 4. marts, men er naturligvis stadig tilgængelig på streamingtjenesten i dag – så hvis du ønsker at høre Chris Rock’s officielle udmelding, så bør du kigge forbi Netflix og se den.

Relaterede Indlæg

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Ugens babe er Olivia Blais!

Ugens babe er Olivia Blais!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming