Christian Eriksen comeback vækker stor opmærksomhed blandt storklubber

Christian Eriksen comeback vækker stor opmærksomhed blandt storklubber

Christian Eriksen comeback er vildere end nogen som helst havde forudset

Når en spiller leverer på banen, som Christian Eriksen gør, så skaber det stor opmærksomhed og åbner døre blandt de store klubber.

Siden danskeren genoptog sin fodboldkarriere efter sit hjertestop under EM-kampen, er han kommet tilbage med et øget niveau. Den danske Brentford-spiller imponerer endnu en gang, da han var med til at slagte Chelsea fuldstændig på Stamford Bridge.

Dette vilde comeback har en stor betydning, når det kommer til det store spørgsmål: Hvad skal Christian Eriksen, når hans kontrakt udløber ved Brentford til sommer? Brentford vil rigtig gerne forlænge Eriksens kontrakt, men hvad bør Christian Eriksen gøre? Det er der en stor uenighed om, blandt de kloge engelske fodboldhjerner.

”Christian Eriksen bør ikke blive ved Brentford klubben, han burde ikke være der” Siger den tidligere Tottenham-manager Tim Sherwood.

”Han skal tilbage til Tottenham. Han burde være i Manchester United.” Christian Eriksen spillede i Tottenham fra 2013 til begyndelsen af 2020, hvor han viste sig at være en usædvanlig skikkelse på den gode måde.

Bliv i Brentford

Det vil være en perfekt fortælling om et comeback, at Christian Eriksen gik tilbage til Tottenham, så er det ikke noget som den tidligere Liverpool-spiller Jamie Redknapp ønsker at se. Han har det nemlig godt med at se Christian Eriksen i Brentford trøjen.

-Det er et nyt kapitel med en formidabel klub, og det ville være fedt at se ham fortsætte på dette nye fodboldeventyr.

Christian Eriksen får nok muligheden om at vælge mellem flere klubber, når hans kontrakt udløber her til sommer. Eriksen ser dog glad ud for at være hos Brentford, så hvad mon han vælger?

Tottenham et oplagt valg

Den store 4-1 sejrer over Chelsea har vækket stor opmærksomhed og Christian Eriksen formået at lave en 2-1 scoren og får en stor ros for sin indsats.

Ed Aaron, fodbold redaktør for The Guardian, er 100 procent overbevist om at Tottenham bør slå til nu.

Christian Eriksen præstation i 4-1 sejren over Chelsea er blot en påmindelse om hvorfor Mauricio Pochettino engang beskrev ham som ”den komplette spiller”, efter han også har scoret 2 mål i træk for Danmark. Hans mål for Brentford er ikke ubemærket i den nordlige del af London.

Tottenham vandt stort over Newcastle søndag, med en score på 5-1, men inden de fik sat i gang i målscoringerne i slutningen af første halvleg, manglede de mere kreativitet ude på banen, siger Ed Aarons.

Tottenham manglede i stor grad en spiller, som er i stand til at åbne et organiseret forsvar, muligvis en som Christian Eriksen.

Antonio Conte, som havde en stor glæde af Christian Eriksens evner i Inter, blev søndag spurgt ind til Eriksens fremtid til et pressemøde.

Antonio mener, at det vil være en god mulighed for Eriksen at komme tilbage til Tottenham – vi finder ud af, hvad der vil ske til sommer.

De store klubber må stå i kø

Christian Eriksen virker nu til at være på topniveau, og det betyder også at der er flere større klubber, som gerne vil have danskeren på sit hold.

Mads Junker forudser, at der vil være mange topklubber, som vil have fingrene i den danske topspiller Christian Eriksen.  Det er i hvert fald nu blevet bekræftet, efter hans vilde comeback på banen igen.

Det kan også være en fordel for Eriksen, for han er ikke så dyr at købe fri fra klubben, så det er et spørgsmål om, hvad Christian Eriksen selv har lyst til at gøre med sin karriere.

Christian Eriksen udtaler sig efter lørdagens sejr: ”Der er ikke noget, som er besluttet endnu. Mit fokus på fremtiden har ikke været nogle steder. Mit fokus er virkelig på sit fulde lige nu, og hvad der skal ske efter sommer, ved jeg ikke endnu.”

Kommenter

Relaterede Indlæg

Husker du Chili Klaus? Prøv hans chili roulette

Husker du Chili Klaus? Prøv hans chili roulette

Skal du være den nye ejer af et ægte lyssværd?

Skal du være den nye ejer af et ægte lyssværd?

5 tips til den perfekte fest

5 tips til den perfekte fest

Så store er verdens største bryster!

Så store er verdens største bryster!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming