Dansk mad når det er bedst

Dansk mad når det er bedst

Rigtig dansk mad som mormor plejer at lave det, skuffer aldrig. Derfor skal du helt sikkert ligge vej forbi nogle af disse restauranter.

Det er tit svært at finde autentisk dansk mad som mor og mormor plejede at lave det. Forstå os ret, det er ikke så svært, at finde et sted der serverer en tartelet eller et stykke flæsk. Nej nej, det vi mener er, at det kan være hulens svært, når det samtidigt også skal smage godt, når du står der med savl ned til dine albuer.

Derfor giver vi dig lidt inspiration, når du virkelig skal forkæle dig selv. For hvem har tid til, hver uge at stege flæskesteg i flere timer eller lave tarteletter hver dag.

Dansk mad på den rigtige måde

En god gammeldags stemning, og hvis du skal være ekstra fræk, så måske en lille skarp på siden også?

Den første mulighed er til dem, der enten bor i Odense eller i nærheden, for så skal du helt sikkert smutte forbi Klosterkroen. Som de selv siger, så er der hos dem “Plads til godtfolk, kærlighed og ærlig dansk hjemmelavet mad.” Det er lige før tænderne allerede løber i vand inden billederne. Så forbered dig selv, fordi det her det er altså lækkert.

Guldkroen

Når vi snakker om spisesteder med dansk mad, kan vi ikke komme uden om Guldkroen.

Guldkroen i København giver dig klassisk dansk mad, og tro os når vi siger, at der ikke bliver sparet på noget. Da kroen åbnede for små fem år siden, var målet at skabe en charmerende kro med fantastiske retter fra det højtelskede danske køkken. Det må man i den grad sige, der er opfyldt ved hjælp af gode råvarer og godt kokkehåndværk.

Velbekomme!

Se mere mad her: Mad

Kommenter

Relaterede Indlæg

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Limited Edition – Wavell Sound Master 2

Limited Edition – Wavell Sound Master 2

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests