Danske komikere – Forskellige komik kompetencer

Danske komikere – Forskellige komik kompetencer

Der findes mange danske komikere, men de er alle sjove på hver deres måde. Så hvilke komik kompetencer besidder de forskellige komikere? Det finder du ud af lige her, så du måske kan finde ud af, hvem du skal ud at se optræde næste gang eller bare smide op på fjerneren derhjemme.

Danske komikere på stribe

Mick Øgendahl

Hvis du godt kan lide danske komikere der kan gå fuldstændig retardo-mode, så er det helt klart Mick der ligger på førstepladsen hvad det angår. Han efterligner mange typiske real life karakterer, hvor han eksempelvis fremhæver hvor handikappede nogen normale mennesker kan opføre sig. Han har været på den danske scene i mange år, og levere et brag af sjove efterligninger, så han er helt klart et go-to hvis du vil have en sjov oplevelse.

Anders Matthesen

Anders Matthesen har mange kompetencer inden for komik, han er især god til at lave stemmer og har også instrueret flere film, hvor han selv har lagt stemmer over alle de forskellige karakterer. Han er centrum for hvad angår underholdning af forskellig slags. Du kender ham sikkert fra Terkel i knibe eller Jul på Vesterbro, hvor han selv optræder som flere af de forskellige karakterer. Han er også kendt for mange af hans stand-up shows, hvor en klassiker for eksempel er ”Anden på coke”.

Christian ”Geo” Heltboe

Geo er kendt for at kunne gå fuldstændig amok på den danske komiker scene. Han udviser sin vrede gennem komedie, altså hvor han virker både sur og sjov på samme tid. Han leverer grin med galskab og groteske bevægelser, med absurde indfald og intellektuelle betragtninger.

Tobias Dybvad

Mange kender Tobias fra hans kendte show ”Dybvaaaaad!” hvor han laver sjov med mennesker der måske har været uheldige i deres tv-udsendelser. Han finder de sjoveste klip fra tv samt internettet og laver yderligere grin med det, som om det ikke var sjovt nok i forvejen. Han fremhæver nogen af alle de fejl og sjove personligheder som folk har på dansk reality-tv og laver platte/sjove jokes om dem.

Simon Talbot

Simon er en komiker der er god til at ramme relaterbare emner og især hos yngre seer, han bruger mange engelske udtryk og har været en del af mange underholdningsprogrammer. Han er også en entreprenør, han har udviklet sit eget alkoholbrand kaldt ”Crack” som han promoverer på sine sociale medier. Han optræder på TV 2 ZULU og i shows som ”Stormester” og The Russel Howard Hour.

Så ja, danske komikere er der mange af – hvilken er din favorit?

Se mere underholdning her: Underholdning

Kommenter

Relaterede Indlæg

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Fræk insta babe: Lucia Bassano

Fræk insta babe: Lucia Bassano

Far jokes du med garanti ikke vil gå glip af!

Far jokes du med garanti ikke vil gå glip af!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests