De 10 dyreste ure i verden

En rigtig drengerøv har en lækker klokke på armen, men det er de færreste der har råd til bare et af de 10 dyreste ure i verden.

Inden du bliver helt skræmt af, hvor ufatteligt mange penge disse ure koster, så vil vi lige minde dig om, at du også kan finde ure til menneskelige priser hos Watchmen, eller i vores indlæg omkring fede ure til mænd.

Er du mere til smartwatches, så bør du besøge vores smartwatch test, du kan også finde et ur til træning i vores løbeur test.

Se listen herunder:

10. Patek Philippe Ref. 1527 – 35.9 millioner kroner

Nr. 10 på listen er det fantastisk flotte Patek Philippe Ref. 1527. Uret blev lavet i 1943 og ser måske meget “normalt” ud, når man ser det med det blotte øje. Men det er ikke så normalt som man går og tror. Uret er lavet med 20 forskellige værdifulde sten og selve ur kassen er lavet med 20 Karat rose guld!

9. Patek Philippe Ref. 1518 i stål – 69.3 millioner kroner

Selvom uret er lavet i stål, så ligger det altså nr. 9 på listen over verdens dyreste ure. Uret er det eneste af sin slags, som er lavet i stål, og derfor er prisen selvfølgelig derefter!

8. Paul Newman Rolex Daytona – 110.8 millioner kroner

På trods af Rolex er et luksus ur, så er denne specifikke model den eneste, som nærmer sig den svimlende sum af 110 millioner kroner. Uret var ejet af Paul Newman, et ur han fik fra hans kone for at hylde hans passion for ure.

Uret kommer med en unik sort og cremet eksotisk urskive, som det er estimeret kun 20 Daytona ure har!

7. Jacob & Co. Billionaire Watch – 113.3 millioner kroner

Navnet på uret afslører lidt, hvorfor uret koster så meget som det koster. Uret er lavet til de få i samfundet, som har så mange penge, at de kan bruge mere end 100 millioner på et ur. Uret er lavet med 260 karat smaragdslebne diamanter, som er skyld i prisen.

6. Patek Philippe Henry Graves Supercomplication – 151.1 millioner kroner

Patek er præsenteret flere gange på top 10 listen, og dette ur er det dyreste af fra mærket. Uret koster over 150 millioner kroner, og blev lavet i sin tid for en rig bankmand ved navnet Henry Graves.

Uret er det eneste af sin slags, og kommer med en fantastisk flot urskive, hvor der er et billede af nattehimlen, som er lavet ud fra himlen over Henry Graves eget hjem i New York.

5. Chopard 201-Carat Watch – 157.4 millioner kroner

Chopard 201-Carat Watch er et yderst specielt ur. Uret er lavet af diamander, hvor der blandt diamanterne brugt er en 15 karat pink diamant, en 12 karat blå diamant og en 11 karat hvid diamant.

Hvis det ikke var nok, så er der udover de 3 store diamanter hele 163 karat af hvide og gule diamanter udover.

Det er ikke et ur, hvor man hurtigt kan aflæse klokken, men hvis man har 157 millioner til et ur, så bekymrer man sig måske heller ikke så meget for tiden.

10-dyreste-ure-i-verden-Jaeger-LeCoultre-Joaillerie-101-Manchette

4. Jaeger-LeCoultre Joaillerie 101 Manchette – 163.7 millioner kroner

Lavet til at kunne bære op til 576 diamanter og en safir urskive blev dette ur givet som gave til Dronning Elizabeth d. 2 på dagen, hvor hun havde været dronning i 60 år.

10-dyreste-ure-i-verden-Breguet-Grande-Complication-Marie-Antoinette

3. Breguet Grande Complication Marie-Antoinette – 188.9 millioner kroner

188 millioner skal du slippe, hvis du ønsker at være ejermanden af verdens 3. dyreste ur.

Produktionen af uret blev påbegyndt i 1782 og tog efterfølgende næsten 40 år at gøre færdigt. Uret stod færdigt i 1827, hvor resultatet var et ur med et fantastisk flot design og med den nyeste teknologi på tidspunktet.

Marie-Antoinette, som uret blev lavet til nåede desværre aldrig selv at se uret, da hun blev henrettet før det var færdigt.

10-dyreste-ure-i-verden-Graff-Diamonds-The-Fascination

2. Graff Diamonds the Fascination – 251.9 millioner kroner

Med 250 millioner på lommen, eller faktisk lidt mere, kan du blive ejer af verdens anden dyreste ur. Uret er lavet hele 152.96 karat hvide diamanter, og kommer med en 38.13 karat ring, som er formet efter en pære. Ringen kan monteres midt på uret, eller tages af, hvis den skal bruges separat.

10 dyreste ure i verden-Graff-Diamonds-Hallucination

1. Graff Diamonds Hallucination – 346.4 millioner kroner

Med næsten 100 millioner kroner ned til nr. 2 på listen, finder du verdens dyreste ur.

Uret er lavet med et platin armbånd, hvori der er sat 110 karat af sjældne farverige diamanter med forskellige slibninger.

Nu når du har set listen over de dyreste ure, og sikkert også udtænkt dig, hvilken du helst ville have, hvorfor så ikke også fortsætte med at udvælge din favorit blandt verdens dyreste ringe?

Har du ikke fået nok af ure, så kan du også tjekke det lækre Rolex Yacht Master ud.

Relaterede Indlæg

Bedste prada solbriller i test

Bedste prada solbriller i test

Bedste solbriller til mænd i test

Bedste solbriller til mænd i test

Bedste prada solbriller i test

Bedste prada solbriller i test

Bedste ray ban solbriller i test

Bedste ray ban solbriller i test

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests