De 3 bedste Mads Mikkelsen film

De 3 bedste Mads Mikkelsen film

Mads Mikkelsen har efterhånden været med i en del danske film, og har bestemt også haft sit gennembrud som skuespiller på internationalt plan. Og hvem elsker ikke hans film? Vi har samlet de 3 bedste Mads Mikkelsen film til jer. Se med nedenfor.

James Bond – Casino Royale

Mads Mikkelsen spiller rollen som Le Chiffre, og spiller derfor skurken til James Bond! Rollen som James Bond, spilles selvfølgelig af Daniel Craig. Filmen omhandler den stædige unge agent James Bond, hvis mission er at dræbe – derfor ender hans opmærksomhed på skurken Le Chiffre, som hvidvasker penge for terrorister. 

Denne actionfilm, vil du ikke gå glip af!

Se traileren her: 

Pusher

Denne film er en dansk klassiker, som Mads Mikkelsen medvirker i. Han spiller rollen som kriminelle Tonny. Filmen omhandler en heroinhandel som går galt – pusheren Frank er derfor kommet i gæld, og han følges i den kriminelle underverden, hvor han er nødsaget til at myrde, tæske, stjæle og snyde, for at komme ud af den gæld, der truer ham på livet. Rollen som Frank spilles af Kim Bodnia. 

Denne gangster film er en klassiker, og har du ikke set den, er det ihvertfald på tide!

Se traileren her:

Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder

Denne nye film er nummer 3 i serien Fantastiske skabninger. Mads Mikkelsen spiller rollen som skurken Grindelwald. Filmen omhandler væsenet Qilin, som skal videregive magten til næstkommende overhoved. Skurken, Grindelwald, forsøger at tage magten, imens at den velkendte Albus Dumbledore, forsøger at stoppe ham. 

Se traileren her:

Kommenter

Relaterede Indlæg

Ugens babe er Lucia Gabriella Möenet!

Ugens babe er Lucia Gabriella Möenet!

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Fræk insta babe: Lucia Bassano

Fræk insta babe: Lucia Bassano

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests