De 5 bedste film på Netflix

De 5 bedste film på Netflix

Så er weekenden over os her på Mandeportalen, og vi vil derfor forkæle jer med bud på gode film på Netflix. Vi kommer bredt omkring både med nye film på Netflix, sjove film på Netflix og ikke mindst danske film på Netflix. 

Så hvis du leder efter ting man kan lave når man keder sig, så se med på listen over gode film på Netflix  her: 

Klovn The Movie med Casper Christensen og Frank Hvam

Leder du efter sjove film på Netflix eller sjove danske komedie film, så er Klovn The Movie et godt bud til dig.  Den handler om Casper Christensen og Frank Hvam, som er to politisk ukorrekte venner som drager på eventyr. I Klovn The Movie medvirkende er bl.a. Marcuz Jess Petersen, bedre kendt som Bo fra Klovn. Derudover medvirker  Mia Lyhne, Iben Hjejle, lars Hjortshøj mm. Filmen er altså spækfyldt med danske mandlige skuespillere og danske kvindelige skuespillere, alt sammen flettet sammen til en af de bedste danske komedie film. 

bedste-film-paa-netflix-klovn-the-movie

The Gray Man med Ryan Gosling, Chris Evans og Ana De Armas

Leder du efter en action film eller en thriller film, skal du se med her. Filmen omhandler en CIA-agent, bedre kendt som The Gray Man, som tvinges til at gå under jorden. The Gray Man afslører nogle af bureauets mørke hemmeligheder. The Gray Mans tidligere makker og andre agenter sendes efter ham, og han kæmper derfor for liv og død. 

Filmen bliver heller ikke dårligere af, at Ana De Armas optræder!

bedste-film-paa-netflix-the-gray-man

The Irishman med Robert De Niro, Al Pacino og Joe Pesci

Leder du efter en god thriller film eller drama film, bør du se The Irishman! Filmen er baseret på historien om, Frank Sheeran og hans lange karriere som håndlanger for mafiaen. Filmen er instrueret af Martin Scorsese som bl.a. også står bag Goodfellas. 

Robert De Niro spiller hovedrollen, og Al Pacino spiller Hoffa. Joe Pesci spiller Franks mentor. Så er du vild med Robert De Niro film, så må du finde snacksene frem og se denne film!

bedste-film-paa-netflix-the-irishman

Ad Astra med Brad Pitt

Her præsenteres du for en Science Fiction film, dog hører den også under en  thriller film, som omhandler astronauten Roy McBride. Roy McBride spille af Brad Pitt, som sendes på en tophemmelig mission i rummet for at opdage sandheden om hans egen far. Faren forsvandt, og Brad Pitt sætter derfor i gang for at finde ham. 

bedste-film-paa-netflix-ad-astra

Central Intelligence med Dwayne Johnson og Kevin Hart 

Denne film er en sand komedie film og dertil sagt er det nok også en af de bedste komedier på Netflix! Dwayne Johnson spiller den frygtløse Bob, som engang var klassens tykke dreng, men som nu er toptrænet CIA-agent. Kevin Hart spiller derimod rollen som den føjelige revisor Calvin, som nu bliver revet ud af sin kedelige tilstedeværelse og i stedet draget ind i action fyldt mission. 

bedste-film-paa-netflix-central-intelligence
Kommenter

Relaterede Indlæg

Ugens babe er Elise Ot!

Ugens babe er Elise Ot!

GTA 6 – Se det lækkede indhold!

GTA 6 – Se det lækkede indhold!

Den Amerikanske hær ankommer til Danmark

Den Amerikanske hær ankommer til Danmark

Ugens babe er Cindy Mello!

Ugens babe er Cindy Mello!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming

Seneste produkttests