De 5 bedste hårprodukter til mænd

De 5 bedste hårprodukter til mænd

Trænger du til nye hårprodukter? Eller vil du friske frisuren op? Så har vi her samlet de 5 bedste hårprodukter til mænd. 

Det kan være svært, at finde de korrekte hårprodukter, og samtidig finde ud af, hvilke produkter der faktisk virker, og som er gode. Der findes utallige forskellige hårvoks, saltvandsspray og hårspray på markedet, og det er ikke altid nemt, at finde ud af hvilket produkt man skal bruge i sit hår og hvordan. Vi ved alle hvordan hårvoks bruges, men der findes faktisk en del hårprodukter som kan bruges i kombination med voks – eller som erstatning for voks, for at skabe et bedre og pænere look!

De 5 bedste hårprodukter til mænd

Dapper Dan Sea Salt Spray

Denne saltvandsspray kan primært bruges til at skabe tekstur, og giver samme effekt, som når man har været på stranden og håret har fået saltvand. Sprayen giver derfor et mere råt look, og egner sig godt til mænd med lidt længde i håret. Du undgår at få en for pæn og sat frisure, og den har ikke noget hold, så håret føles ikke stift eller tørt. Den kan bruges i kombination med en lille smule voks, hvis du ønsker hold i dit hår. Sprayen skal blot fordeles i håret, og derefter kan man bruger hænderne til at ruske lidt i håret tæt på hovedbunden mens det lufttørrer eller benytte sig af en føntørrer.

American Crew Techseries Texture Foam

Denne hårskum til mænd kan bruges til at give håret struktur og volumen, så håret ser mere fyldigt ud. Hårskummen giver et mere messy look end en voks, men den sikrer dig stadig et godt hold i håret. Hårskummen er perfekt hvis du har tendes til et mere fladt og fint hår. 

Skummen skal rystes godt inden brug – påfør derefter en passende mængde i vådt hår og gerne ved hårroden. Håret skal herefter lufttørre eller føntørres.

American Crew Fiber Cream

Denne fiber creme har et medium hold, og egner sig godt til lidt længere hår. Cremen er nem at arbejde med, og giver et fleksibelt hold og tekstur, som gør, at man i løbet af dagen, sagtens kan forme håret på ny. Cremen giver glans, og hjælper derfor med, at håret ser sundt ud. 

Cremen kan bruges både i tørt og vådt hår, og produktet skal blot fordeles i håret og det styles som normalt. 

American Crew Alternator Finishing Spray

Denne stylingspray kan både bruges til at style og sætte håret, men kan også bruges som en spray efter voks eller creme, for at sikre bedre hold. Den giver fleksibelt hold, og hvis den bruges til at sætte håret, kan det nemt styles flere gange i løbet af dagen, da den har fleksibelt hold. Den giver naturlig glans, som sikrer et sundt udseende af dit hår. 

Stylingssprayen sprayes i håret og det styles derefter. Kan også bruges som et afsluttende produkt, for at sikre endnu bedre hold. 

L’Oréal Pro Tecni. Art Fix Max Gel

Denne gele giver ekstra kraftigt hold, og egner sig derfor til dig, som ønsker at håret skal sidde perfekt hele dagen. Den kan bruges på alle hårtyper, men er specielt god til kraftigt hår som er svært at sætte og styre i løbet af dagen. Da produktet er formuleret som en gele, undgår du at den tynger, klistre eller fedter i dit hår – win win!

Produktet kan både bruges i vådt og tørt hår, og fordeles i håndfladerne således det kan styles. Hvis det blot er enkelte steder eller hårstrå der skal sættes, påfør d akun på fingerspidserne, så det kan modelleres i håret. 

Kommenter

Relaterede Indlæg

Drone test – Her får du et overblik over de bedste droner

Drone test – Her får du et overblik over de bedste droner

Luftkøler test – Bliv klar til sommeren og de varme dage

Luftkøler test – Bliv klar til sommeren og de varme dage

Massagepistol test – find den perfekte massagepistol her!

Massagepistol test – find den perfekte massagepistol her!

Trådløs ringeklokke test – Få et overblik over trådløse ringeklokker

Trådløs ringeklokke test – Få et overblik over trådløse ringeklokker

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming

Seneste produkttests