De bedste chokolade julekalendere 2021

De bedste chokolade julekalendere 2021

Er du også en hund for chokolade, så er disse chokolade julekalendere lige noget for dig.

Hvis der er noget der kan ødelægge stemningen i december måned, er det da hvis du ingen julekalender har, og endnu værre hvis det er en dårlig en af slagsen. Der får du tre bud på en julekalender, der bestemt ikke vil skuffe dig!

Simply chocolate

Chokolade fra Simply Chocolate er et sikkert hit, og hvis du/I ikke ved hvad I skal vælge for en chokolade julekalender, så skal i vælge denne!

Ikke nok med at det er vanvittigt god chokolade, så er der sørme også hele to stykker i hver låge. Vi stopper selvfølgelig ikke der, for nu kommer det bedste. Vi kender vel alle til, at når man har åbnet sin låge, vil man meget ofte gerne have mere, end de to små stykker. Derfor har denne chokolade julekalender bonus låger! Der er f.eks. en låge der hedder 12 1/2, så du kan få mere chokolade – og du bliver jo nødt til at spise det, fordi det siger kalenderen.

Baileys

Den næste kalender er heller ikke et dårligt bud. Du kan nu tælle ned til juleaften med en chokolade julekalender for voksne. En julekalender med mælkechokoladetrøfler med Baileys fyld bag hver låge. Hvis du før mente, at julekalendere kun er for børn, kan du aldrig blive for gammel til denne kalender. Det kan da redde enhver travl december dag, hvis der er trøffelkugler indblandet og ikke for at spoile noget – men bag en af lågerne gemmer der sig en hel Baileys chokolade!

Magasin

Efter to ret solide bud på en chokolade julekalender, kommer der her noget helt unikt for chokolade elskeren. Nemlig en usædvanlig, eksklusiv og lækker kalender fra Magasin smækfyldt med overdrevet god chokolade. For det første er det et flot og spændende design kalenderen har, men vigtigst af alt er den fyldt med chokoladetrøfler i højeste kvalitet. Du kan forvente otte forskelige smagsvarianter, som blandt andet er passionsfrugt, pebermyntechokolade og nougat-bergamotte.

Se flere fede julekalendere her: julekalender 2021

Kommenter

Relaterede Indlæg

Verdens største fisk – Så stor er den

Verdens største fisk – Så stor er den

Hjemmesider du ikke vidste du manglede

Hjemmesider du ikke vidste du manglede

Bordgrill test – Vi har fundet de bedste bordgriller

Bordgrill test – Vi har fundet de bedste bordgriller

Saudi-Arabiens – The Line til 3500 milliarder

Saudi-Arabiens – The Line til 3500 milliarder

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming

Seneste produkttests