De bedste Joypads til forskellige spil

De bedste Joypads til forskellige spil

Find den bedste joypad til dit spil her!

For at få den bedste spilleoplevelse ud af noget spil, så kræver det også, at man har det rette udstyr til spillet. Hvis du for eksempel har et flyvespil, så skal du da også have et flight stick til at kunne få en rigtig og fed stimuleret oplevelse.

Joypads er fremstillet til at gøre din spilleoplevelse mere spændende og realistisk. Det kan også være, at du bare gerne vil have en god joypad til at spille computerspil med. Så har du i hvert fald muligheden for at kunne finde det hele her.

Læs med og få vores bud på de fedeste joypads til dato!

Thrustmaster Hotas Warthog flight stick

Tag din flyveoplevelse til et nyt niveau og flyv afsted med Thrustmaster Hotas Warthog flight stick. Denne joypad er udstyret med 19 knapper og en aftagelig metalplade, så du har muligheden for at bruge den som en del af din cockpitopsætning.

For at gøre din spilleoplevelse endnu mere autentisk, så har enheden trykknapper og en trigger. Den er fremstillet med teknologier, der gør at du har muligheden for at tilpasse og konfigurere produktet ligesom du ønsker det.

Med denne joypad har du en høj præcision, når du skal ud for at lave vilde manøvre oppe i luften, samtidig så kan du flække dine fjender uden nogen problemer.

Thrustmaster 599XX EVO Alcantara Edition rat

Hvis du skal ud og race, så giver dette rat dig en følelse om at være en vaskeægte racerkører bag rattet i din nye Ferrari. Du får en helt unik og autentisk oplevelse med dette rat, da det er sammensat med samme syninger og materialer som også bruges til et ægte Ferrari rat.

Rattet er en direkte replika af en Ferrari 599XX EVO. Så nu får du muligheden for at lave vilde drifts i en Ferrari helt uden bekymringer eller følgeskader – bedre bliver det ikke!

Honeycomb Alpha Flight Control Yoke + skiftepanel

Hvis du vil være den absolut vildeste i luften, så kan det være, du skal prøve denne Joypad. Med denne Joypad får du det mest avancerede flyvesimulationssystem, der er tilgængeligt på markedet. Det vil sige, at du kan være den bedste pilot i luften med alle dets egenskaber.

Enhedens Yoke har en 180 graders rotation og et solidt stålskaft, der sørger for en let og realistisk styring. Sættet inkluderer et såkaldt switch panel med master, generator, lysskifter, flyelektronik og en tænd skifter, der har 5 positioner.

Sættet har Dual Mounting, som gør at enheden kan bruges både med og uden klemmer. Man kan fastsætte 2 stålklemmer for at sikre enhedens Yoke. For tykkere bordplader så anbefales Micro-Suction Pad. Dette sæt blev fremstillet i Californien af piloter og luftfartsingeniører for at sikre den mest realistiske flyvesimulation. Pænt svedigt.

SteelSeries Stratus Duo game controller

Denne controller giver et let og komfortabelt spil på farten. Stikket er udstyret med de velkendte layout knapper, som man ser fra andre. Du kan forbinde denne joypad med bluetooth til diverse enheder, såsom: Android, Oculus Go, Samsung Gear VR og Steam spil på computeren.

Det er den perfekte joypad til dig, som vil game lidt mere komfortabelt og afslappet, hvor du for eksempel kan læne dig godt tilbage i stolen, mens du udrydder de andre nybegyndere.

Skab de rigtige rammer for din egen mancave med inspiration fra vores artikel: Det ultimative mancave: det her skal du eje

Relaterede Indlæg

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Drone regler – Hvor må man flyve med drone?

Drone regler – Hvor må man flyve med drone?

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests