De bedste og sjoveste citat plakater

De bedste og sjoveste citat plakater

Hvis du ønsker lidt ekstra spas i hverdagen, så kan du købe dig nogle plakater med sjove citater, til at hænge op på væggen derhjemme. For der findes ikke noget bedre end et godt grin, så hvorfor ikke implementerer citat plakater i hjemmet, så du altid kommer hjem til et godt grin?

Der findes efterhånden en del citater plakater, som enten stammer fra populærkulturen, filmindustrien eller bare klassiske citater, som vi kender til herhjemme. Vi har listet en masse sjove citat plakater, som vi mener er de bedste og sjoveste citat plakater derude. Læs med her og find nogle sjove plakater til dit hjem!

Citat plakat – Olsen Banden

Plakaten ”Olsen Banden” er jo selvfølgelig inspireret af de 3 kendte fæhoveder, som de fleste danskere kender til. De mest opfindsomme bandeord, som serien har medbragt, bliver stadigvæk hyppigt brugt den dag i dag.

Olsen Banden har siden deres første fremtræden i tv’et i 1968 haft en speciel plads i danskernes hjerter. Konceptet blev også hurtigt forsøgt i nabolandene, Sverige og Norge.

Hvorfor ikke have denne sjove plakat hængende i dit hjem?

Citat plakat – Skal du glo?

Denne plakat er blevet inspireret af den danske film fra år 2000 ”Blinkende Lygter”, hvor Arne skyder en ko lige i hovedet, da den står og glor på ham. Plakaten er udført efter denne scene med det sjove citat ”Skal du glo?” Alfreds ko har i hvert fald fundet ud af, hvad der sker, hvis man krydser Arnes Desert Eagle.

Vi vil mene, at dette er et pragteksemplar på et citat plakat at have hængende derhjemme – skal du ha’ et op og hænge hjemme hos dig?

Citat plakat – Rolf er ren!

Rolf Sørensen holder sig ude af søgelyset, mens Bjarne Riis og Michael Rasmussen blev ristet. Det var lige indtil det sjove citat ”Rolf er ren” kom frem og hurtigt blev opdaget af offentligheden, herefter så var det noget alle gik rundt og sagde.  Så han kom ud af søgelyset, men kom ind i rampelyset.

Citat plakat – Skider bjørnen i skoven?

Dette er efterhånden en kendt sætning, og folk fortolker den på hver deres måde. For ’skider bjørnen i skoven?’ I dette tilfælde gør bjørnen i hvert fald ikke. En genial plakat at have hængende på toilettet, så ens gæster kan få sig et godt grin, ude på den lukkede.

Citat plakat – vis mig dine patter kælling!

Denne plakat er lidt over grænsen, men citatet er blot taget ud fra serien ’Langt fra Las Vegas’ og dette er et af de geniale sætninger, som der blev fyret af fra den legendariske serie. Det var Lars Hjortshøj, der havde rollen som Robert Dølhus, og det var ham der fyrede denne geniale sætning af uden tøven. Et mesterværk, hvis du spørger os.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Hvorfor stiger elprisen – og hvor kan du spare?

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Fræk insta babe: Lucia Bassano

Fræk insta babe: Lucia Bassano

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests