Det ultimative mancave: Det her skal du eje

Det ultimative mancave: Det her skal du eje

Vi har alle brug for et ægte mancave rum!

Hvis du har et ekstra rum i hjemmet, så er der ingen tvivl om hvad rummet skal bruges til! Det skal da være til dit ultimative mancave, så du kan få ro for dig selv, uden damen plaprer løs.

Det er her du hygger, når du har drengene på besøg, når du skal game eller bare skal bruge et sted at være lidt for dig selv. Du kan indrette en mancave på mange måder. Men hvis du har svært ved at finde ud af, hvad du lige skal have fyldt rummet op med, så har vi fundet nogen forskellige essentielle ting fra Trendyliving, du bør have i din mancave.

Læs med nedenfor, og få noget inspiration til din mancave!

Remote control til lyset

Et remote control er essentiel, hvis du gerne vil kunne flyde helt ned i sofaen, og rette lyset til stemningen, der nu er i rummet. Hvis man for eksempel ser en film, er det rart at man kan dæmpe lyset og endda helt uden skulle rejse sig. Så kan du bare ligge og chille, og indstille efter dit behov. 

Chaiselong sofa

Du skal have en sofa, når makkerne kommer forbi, så er der nemlig plads til alle. Når du skal game eller andet, så kan man sidde ved siden af hinanden. Det kan også være en sofa, hvor du kan slænge dig, når der er bold i fjernsynet. En god sofa giver bare en mere hyggelig stemning i rummet.

Blomus – stay lounger L

Hvis du skal have et sted at falde helt ned og slappe af, så skal du have en flyder lounge chair. Med en lounge chair kan du sidde i en liggende stilling, samtidig med at du har hovedet oppe.

Det er perfekt, hvis der skal games PlayStation og vil have lidt ekstra afslapning tilknyttet. Du vil helt sikkert også finde en af dine venner, der er gået kold i stolen, efter man har fået et par drinks indenbords. Det vil helt klart være en favorit! Man kan også se det som en perfekt opsætning til en prank!

Cane line – Barvogn

Når du skal have en god aften med drengene, så kan du bruge en barvogn til let at servere alle snacks og drikkevarer på bordet. Hvis der skal laves en masse drinks, så er det er også en god måde at servere dem på. Bordet kan bruges til mange formål, også hvis man skal have et ekstra bord til ens makkers gamer udstyr – dog vil de nok foretrække et ordenligt gamer bord med en tilhørende gamer stol.

Barvognen kan let rykkes på, hvis der skal laves plads. Derfor er den også perfekt til en mancave!

Måske du også skal eje en ægte mini-pizzaovn til haven? Læs med her: pizzaovn

Kommenter

Relaterede Indlæg

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Hvad er forskellen på en græstrimmer og en buskrydder?

Hvad er forskellen på en græstrimmer og en buskrydder?

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming