Dejlige kvindelige sangerinder som vi elsker

Vi har samlet en god håndfuld kvindelige sangerinder, som ikke kun kan synge sig ind i vores hjerter, men som også ser ret så dejlige ud imens.

Der er mange kvindelige sangerinder i dag, og de fleste kommer med ret så unikke stemmer. En sang bliver lige ekstra mere fængende og god, når selve sangerinden ser super fræk ud. Derfor har vi udvalgt nogle af vores absolut favoritter i denne artikel, så lad dig forføre af de lækre damer herunder!

6 skønne kvindelige sangerinder

Dua Lipa

Den første kvindelige sangerinde, som vi kommer omkring, er den frække Dua Lipa. Den engelsk-albansk sangerinde, sangskriver og model har været aktiv siden 2015. Siden da har hun udgivet sprøde hits og forført sig ind i vores hjerter med sin raspe stemme.

Ariana Grande

Den næste skønhed på listen er Ariana Grande. Det er en bette kvinde, der har en seriøs stemme. Ikke nok med at hun kan synge noget så smukt, så ser hun også bare ekstra dejlig ud. Selvom hun er gift, så kan vi godt påskønne hendes smukke udseende og lækre krop. Ja tak!

Doja Cat

Den seneste skud på stammen er Doja Cat. Hun har egentlig været aktiv i flere år, men kom for alvor i søgelyst under første corona lockdown. Måske du har hørt “Say So” eller nogle af de mange andre sange, som hun har hittet med siden da. Doja Cat er i hvert fald kommet for at blive. Og hun har simpelthen den vildeste krop af dem alle. Hvis du påskønner en stor røv og fyldige hofter, så er Doja Cat lige for dig!

Kacey Musgraves

Hvis du ikke allerede kender til denne smukke sangfugl, så er det på tide, du bliver introduceret. Hvis du foretrækker det mindre poppet og mere country baseret musik, så vil du elske lyden af Kacey Musgraves. Hun laver for det mindste mere country musik og så ser hun bare så dejlig ud.

Rihanna

Hvem forguder ikke Rihanna? Ikke nok med, at hun er en sangerinde – og endda en god en af slagsen – så laver hun nu også fræk lingeri. Det poserer hun også gerne selv i op til flere gange, så hvis du skal have et frækt udsyn til denne gudesmukke kvinde, så tjek da hendes Instagram eller Savage x Fenty – der er en masse gode sager!

Beyoncé

Vi kommer ikke udenom den frækkeste og mest kendte af dem alle. Det er naturligvis Queen B hende selv. Beyonce har fortryllet vores mandehjerter i mange år nu, og hun er som en god rødvin, der bare bliver bedre og bedre. Et bagparti der siger spar to, en ægte kvindekrop med flotte kurver og en stemme, der kan gøre en blød i knæene – Beyoncé kan det hele!

Kommenter

Relaterede Indlæg

Ny Dexter serie bekræftet

Ny Dexter serie bekræftet

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Denne uges babe er Dalaia Becerra Siegmund

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Bad boys 4 er på vej! – Will Smith Instagram

Ugens babe er Olivia Blais!

Ugens babe er Olivia Blais!

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Annonce

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Annonce

Gaming