Den elegante elbil: Ford Mustang Mach E

Den elegante elbil: Ford Mustang Mach E

Er Ford Mustang Mach E bedre end en TESLA model Y?

Det er godt og vel et år siden, at denne bilmodel fra Ford udkom på markedet. Det er den første Mustang version, der er kommet ud i årevis (nærmere præcist 55 år), og sikke nu også en fræk sag, de har revet frem!

Ford Mustang Mach E er en elektrisk firhjulstrækker med to motorer. Med elektrisk motor på for- og bagakslen bliver bilens ydeevne forberedt, og det vil uden tvivl gavne dig i mere udfordrende køreforhold!

Læs mere om denne lækre sag nedenfor!

Elektronisk vidunder

Denne fuld ud elektriske bil har kræfter, som enhver anden gasdrevet bil. Bilen har en rækkevidde på 610 km, men det kan variere i forhold til hvilken model du vælger. Bilen har moderne teknologier, som for eksempel at man kan benytte sin telefon som bilnøgle, så bilen har et nøglefrit låsesystem. Bilen kommer også uden fysiske dørhåndtag. Dem skal du åbne for via det smarte låsesystem. Pænt svedigt, hvis du spørger os!

Avanceret teknologisk udstyr

Bilen er også udstyret med en avanceret førerassistanceteknologi, tilslutningsfunktioner og innovative design detaljer. Du får derfor en behagelig køreoplevelse med din Ford Mustang Mach E. Du har mange muligheder for at indstille bilens funktioner, så de passer til dine behov.

Køreindstillinger

Du kan for eksempel benytte dig af Intuitive One Pedal Drive-system for at opnå en let kørsel. Det betyder, at bilen bremser helt op til stilstand, når man slipper speederen.

Bilen har også andre køretilstande at vælge i mellem, som finjusterer bilens ydeevneindstillinger. Man har aldrig før kunne været bedre i stand til at interagere med sin elektriske bil.

Den er pænt billigere end TESLA Model Y, så hvis du drømmer om en elektrisk bil, så skal du vælge denne!

Se videoen nedenfor, hvor Ford Mustang Mach E bliver testet

Læs også vores artikel om en Ferrari 458 her: Ferrari 458

Kommenter

Relaterede Indlæg

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Weekend babe: frække Susanna Schoen

Så vild er en Ferrari 488 Spider

Så vild er en Ferrari 488 Spider

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Bedste anal sexlegetøj fra Sinful

Fræk insta babe: Lucia Bassano

Fræk insta babe: Lucia Bassano

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests