Den nye Premium Signature A.H Riise Rom

For os der er vilde med rom, så er dette en formidabel nyhed. En ny lækker og smagfuld premium A.H Riise rom er netop blevet lanceret. A.H Riise bliver kun produceret i små batches og antallet af flasker produceret varierer fra batch til batch. Hver batch adskiller sig en smule fra den forrige batch, da de er blevet sammensat efter hvor meget premium rom, der er til rådighed.

Alle disse batches skal være med til at repræsentere det bedste rom fra A.H Riise, så du kan være sikker på at det er noget der rykker. Denne nye rom fra A.H Riise har en fantastisk smag af tropiske frugter, kokosnød og karamel med et strejf af mynte. Rommen har smagsnoter af ristet kokosnød, abrikoser, citrus og mynte med en god og lang eftersmag, der føles som ægte gyldne dråber, som kilder hele vejen ned igennem halsen.

Rommen bliver leveret i en flot karaffelæske, men du skal være hurtig hvis du skal nå at smage denne omgang af deres premium rom. Der bliver nemlig kun produceret knap 2000 ad gangen, så dette er din gyldne mulighed for at få denne rom, som en del af din rom-samling/smagning.

Nu mangler du egentlig bare et par flotte Rom glas, som du kan servere denne herlighed i. Hvis du ikke allerede har nogle, så kan du finde flotte glas fra Lyngby i en flot tulipanformet glas. Det er med til at fremme rommens smag og så ser det bare klasse ud.

Kommenter

Relaterede Indlæg

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gaming mus test – De 7 bedste gamer mus på markedet

Gaming mus test – De 7 bedste gamer mus på markedet

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests