Den ultimative kondom guide

Den ultimative kondom guide

Find ud af alt om gummidrengen – så er du helt dækket ind

En gummidreng, en regnfrakke? Ja, et kondom har mange navne, og der findes uendeligt mange forskellige slags.

Kondomet var ulovligt at bruge og sælge helt frem til 1880’erne. Efter det blev lovliggjort, blev kardongerne hurtigt eftertragtet. De kunne jo nemlig bruges til, at både beskytte mod uønskede graviditeter og overførte sexsygdomme.

Hvad er et kondom lavet af?

I dag er de typisk lavet af latex, som bliver produceret ved at tilføje vand til gummi, som gør gummiet mere fleksibelt.

Fordelen ved latex er, at det er muligt at lave utroligt tynde kondomer med en tykkelse på 0,06 millimeter. Det er også den mest normale tykkelse på de latexkondomer, som du kan købe den dag i dag.

For at få den mest normale og realistiske følelse, produceres der nogen, som er endnu tyndere.

Det er dog ikke alle, der kan tåle latex. Derfor er det stadig muligt at få kondomer lavet af dyretarme eller andre former for membraner fra dyr.

De er dog ikke nær så populære som latex.

Kan dit kondom blive for gammelt?

Det simple og korte svar er, at det kan de faktisk godt. Det er dog ikke ligesom hamburgerryggen i køleskabet, der kan fordærve.

Det betyder i stedet, at når knaldhætten er for gammel, kan det miste sin elasticitet, som gør det svære at påføre på penissen, fordi det ikke længere er fleksibelt.

Når der ikke længere er fleksibelt, har det nemmere ved at gå i stykker. Derfor kan du opleve, at det kan springe, når du påfører det, eller går i stykker, mens du har sex med din partner.

Flere køber kondomer hen over sommeren

Der er flest, der køber dem hen over sommeren eller på Black Friday, hvor folk kan spare penge på et større parti.

Grunden til de fleste køber flere kondomer om sommeren, er fordi der er folk typisk på festival. Så enten hvis folk ved, at der kan være en chance for samleje, eller hvis det er godt vejr.

Det gode vejr får blodet til at pumpe ekstra meget i kroppen, og dermed også ned til vores mandlige dele.

Prævention

Mange mænd mener, at brugen af gummi nedsætter følsomheden i de ædle dele under sex, og derfor ikke nyder det i samme stil, som de ville gøre uden.

Det er desværre bare sådan, at kondomer er den eneste form for prævention, der beskytter mod overførte sexsygdomme. Derfor bør du altid bruge det, når du er sammen med en ny sexpartner, og du ikke er klar over deres sygdomshistorik.

Er kondomer sikre?

Lad os lege med tanken om, at det selvfølgelig ikke springer under sex, så er det faktisk en af de sikreste former for prævention.

Hvis du bruger kondomet korrekt, er det hele 97% sikkert. Det betyder, at der kun er 3% chance for at blive gravid, hvis du bruger gummi, når du er sammen med din partner.

Dit gummi kan springe, hvis det er for gammelt, eller hvis du har købt den forkerte størrelse.

Du skal ikke lyve din penis større end den er

Du skal altid være realistisk omkring størrelsen på din penis. Det er det absolut vigtigste, når du skal vælge kondomer. Der er ikke nogen grund til at lyve om størrelsen, der er nemlig vigtigt, at det slutter tæt om din penis, når den er i fuld udtrækning.

Det kan derimod også være for stramt. Det vil sige, at det kan rulle af under sex. Så sørg for at finde den helt rigtige størrelse, og du kan med fordel også prøve forskellige størrelser og slags af.

Der er typisk på mange pakker en størrelsesguide, så sørg for at kigge efter.

Forhåbentlig er du nu dækket ind, og har styr på dine kondomer. Du kan læse mere om samvær her: Forspil

Kommenter

Relaterede Indlæg

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

5 sjove sportsgrene, du kan kaste dig ud i

Gaming mus test – De 7 bedste gamer mus på markedet

Gaming mus test – De 7 bedste gamer mus på markedet

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Gadgets: Fede ting til hjemmet

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Julekalender med sexlegetøj til mænd – Sinful julekalender

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Seneste produkttests