Den ultimative pakkeliste til festival guide

Den ultimative pakkeliste til festival guide

Sommeren er lige om hjørnet og det betyder at årets festivaler så småt bliver skudt i gang. Festivalerne indtager adskillige byer og du kan forvente en eksplosion af fest, farver og god musik. Denne pakkeliste til festival i Danmark kan bruges på alle festivaler såsom: Jelling festival, Roskilde festival, Smukfest og Northside. Så hvis du skal have den komplette festival pakkeliste, så er du kommet til det rigtige sted. Læs med her og find ud af alt du har brug for til en up-coming festival.

Det praktiske

Telt: Hvis du vil være meget praktisk, så kan det være en fordel for dig at medbringe et letvægtstelt. Du skal dog gøre dig overvejelser hvad du vil betale for teltet, da der er stor chance for at teltet bliver beskadiget under festivalen og man skal nødig gå på kompromis med bajerne.

Rygsæk: En rygsæk er en god ide at medbringe, her kan du have dine diverse sager, med en vandrerygsæk har du rig mulighed for at sortere dine ting, da denne type rygsæk har mange lommer.

Sovepose: Hvis du ikke kender nogen der bor tæt på festivalen, så er det en nødvendighed at have en sovepose med, og gerne en god en.

Liggeunderlag: Sørg for at skaffe et godt liggeunderlag, så du kan ligge godt om natten, trods at man er i telt. Men udvælg også et liggeunderlag, der ikke fylder for meget, så du har lettere ved at transportere alle ens redskaber.

Campingstol: Hvis du skal have en god oplevelse på festivalen, så kræver det også at du har en god campingstol, for meget af tiden bliver også brugt i campen, hvor man hygger med sine venner og veninder. Her bør du også overveje hvor meget du vil spendere på en stol, for det er meget normalt at man vågner op til at ens stol er blevet stjålet.

Førstehjælpskit: Selvom der typisk samaritter på festivaler, så er det kun en god ting selv at være forberedt på det værste, derfor vil det være en god ide at medbringe et førstehjælpskit, i tilfælde at der sker noget uheldigt.

Gaffatape og presenning: Som backup er det altid en god ide at medbringe gaffatape og en presenning. Hvis der forekommer skade på ens telt, kan dette redde hele turen. Hvis det bliver dårligt vejr, kan man til fordel bruge presenningen til at bygge en pavillon, dette gør det mere både mere hyggeligt, men også tørt.

Sækkevogn: Det er også en god ide at medbringe en sækkevogn, så det er lettere at fragte alle ens ejendele, og de mange rammer alkohol.

Det sjove

Alkohol: Ja, de fleste der tager på festival, medbringer alkohol for at spare en masse penge på turen. Derfor tag en tur til Tyskland og handel for dig og alle dine makkere og makkerinder.

Kondomer: Uanset om du forventer at bruge dem eller ikke, er det en god ting at have med. Måske dine venner fik brug for dem?

Festtøj: Hvis dig og din venner gerne vil skille jer lidt ud, så kan man klæde sig ud, dette er en god ice breaker hvis man møder nogle nye mennesker. Dette er også med til at oppe stemningen.

Udstyr: Hvis I skal være ekstra vilde, så kan i tage spil med eller for eksempel en øl bong, for at gøre turen lidt vildere.

Marker jer: For at vise at i er de vildeste til festivalen, så kan det være en fordel at medbringe et banner, her kan I skrive kampråb eller jeres camps navn på, så er der ingen der glemmer jeres vilde camp.

Lav en liste: Når I skal på festival, så lav en plan for hvad i skal nå. Er der nogle bestemte kunstnere som i bare skal se? Eller er det kun dig og en anden som kan lide den kunstner? Hvad skal de andre så imens? Planlæg hvilke ting I skal hvornår for at få mest ud af oplevelsen.

Kommenter

Relaterede Indlæg

Vild lyd: JBL L100

Vild lyd: JBL L100

Dagens blondine babe er Karolina Malina!

Dagens blondine babe er Karolina Malina!

Ugens babe er Tag Garwood!

Ugens babe er Tag Garwood!

3 weekend babes med store bryster

3 weekend babes med store bryster

Nyeste Artikler

Nyhedsmail

Følg med på Facebook!

Facebook Pagelike Widget

Er du vild med kvinder?

Vi elsker motorer!

Gaming

Seneste produkttests